31 серпня - ранкове party для дітей Світлани Поваляєвої «Літа повен день»

28 Серпня 2012
4643
28 Серпня 2012
16:18

31 серпня - ранкове party для дітей Світлани Поваляєвої «Літа повен день»

4643
31 серпня - ранкове party для дітей Світлани Поваляєвої «Літа повен день»

«В останній день літа, 31 серпня, коли малеча і батьки з радістю й острахом готуються до школи, пропонує згадати про найголовніше - що до початку школи лишиться не просто один день, а цілісінький, повен день літа! І почати його можна справді наповнено і весело - в товаристві письменниці Світлани Поваляєвої, художниці Світлани Фесенко  і лідера гурту Kozak System Івана Леньо. На ранковому party «Літа повен день» на малечу чекають весела гімнастика, читання повісті Світлани Поваляєвої «Вррум-чарівник», гра «Намалюй Вррума», а ще купа інших сюрпризів, подарунків і смаколиків», - повідомляють організатори заходу.

 

Читати на ранковому party Світлані Поваляєвій буде допомагати лідер гурту Kozak System - Іван Леньо, а малювати, художниця, ілюстратор книжки «Вррум-чарівник» - Світлана Фесенко.

 

На заході книжку Світлани Поваляєвої можна буде придбати за видавничою ціною 23 грн. А також отримати автографи авторки і художниці.

 

Захід відбудеться 31 серпня об 11:00 на галявині біля Історичного музею (карта тут)

 

Реєстрація: press_grani@ukr.net або 095 3173224.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4643
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду