16 серпня – виставка фотожурналіста Єфрема Лукацького

11 Серпня 2012
2943
11 Серпня 2012
15:42

16 серпня – виставка фотожурналіста Єфрема Лукацького

2943
«Моменти часу»
16 серпня – виставка фотожурналіста Єфрема Лукацького

До Дня Незалежності України, з 16 по 26 серпня 2012 року в Українському домі пройде фотовиставка відомого фотожурналіста Єфрема Лукацького - «Моменти часу». Про це повідомляє прес-служба Міжнародного благодійного фонду «Військове братерство».

 

Фотографії Єфрема Лукацького друкуються у виданнях всього світу, серед яких Тime, Newsweek, The Herald Tribune, та продавалися на аукціоні Sotheby's. З 1990-х років Лукацький працює кореспондентом Associated Press. Він фотографував у таких гарячих точках як Чечня, Афганістан, Ірак, сектор Газа, він зафіксував історичний момент внесення Державного прапору в український Парламент у серпні 1991 року. Увага фотографа не оминає такі стигматизовані теми як кримінал, проституція, наркоманія, життя безпритульних, СНІД, адже зневага до закону та навмисне «непомічання» тих, хто опинився за межею - роз'єднує суспільство.

 

Роботи Лукацького пропонують глядачам не локальний варіант патріотизму, а апелюють до універсального права кожної людини на життя. Його фотокамера дозволяє бачити більше і глибше, перетворюючись на очі всього світу. А його знімки стають  голосом позбавлених голосу.

 

 

 

«Об'єктив мого фотоапарату - це як бінокль або мікроскоп, який дозволяє бачити краще і ближче, ніж може побачити око», -  говорить Єфрем Лукацький.

 

Фотографії Лукацького фіксують моменти життя в різноманітті його проявів: поряд з людськими драмами - політики і прості люди, паради і спортивні досягнення, моменти повсякденності. Картина світу, відображена в роботах Єфрема Лукацького, звертається до кожного, спонукаючи до осмислення свого власного місця в країні і у світі, та усвідомлення своєї причетності до історії рідної Держави.

 

Виставка проходить в рамках Програм Міжнародного благодійного фонду «Військове братерство», спрямованих на реалізацію потенціалу активної, обдарованої й освіченої молоді, як найперспективнішого ресурсу українського суспільства. Цим проектом Фонд прагне допомогти кожному повірити у власні сили, побачити, як можна досягти всесвітнього успіху через мужність, відвагу, працю та наполегливість.

 

Презентація проекту відбудеться  21 серпня 2012  о 16:00.

Інформація за  тел: +38 044 594-75-57

e-mail: press@voinskoe-bratstvo.com

Контактна особа: Ольга Лимар

 

«Детектор медіа»

Фото з архіву Єврема Лукацького 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2943
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду