17 квітня - круглий стіл організаторів «І-го Київського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів»

15 Квітня 2012
7887
15 Квітня 2012
10:03

17 квітня - круглий стіл організаторів «І-го Київського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів»

7887
17 квітня - круглий стіл організаторів «І-го Київського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів»
У вівторок, 17-го квітня о 15:30 розпочнеться круглий стіл стіл організаторів «І-го Київського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів». Його учасниками стануть: директор фестивалю Кирило Марікуца, член журі Нікола Піовесан (Італія), програмний директор Наталя Ільчук.
 
 
Як повідомляла «Детектор медіа»,  фестиваль проходимите 20-22 квітня в арт-хаус кінотеатрі «Кінопанорама» (вул. Шота Руставелі, 19).
 
 
«Особливість заходу полягає в тому, що в Києві вперше відбудеться безкоштовний фестиваль, який охопить найкращі та найновіші короткометражні фільми світового та вітчизняного кінематографу, що однозначно сприятиме інтеграції українського кіно у світовий контекст, створенню неформальної платформи для розвитку та зростання майстерності українських митців та формуванню іміджу України на світовій мапі кіно як країни з багатими традиціями та перспективними можливостями для розвитку. Фестиваль орієнтований на глядачів, і одна з основних його цілей - знайомство з широкою панорамою актуального світового кіно», - повідомляють організатори.
 
 
Протягом трьох днів глядачі зможуть переглянути кращі конкурсні роботи, що були відібрані з-поміж більш ніж 500 надісланих заявок з 53 країн світу. Крім того, на Фестивалі також буде представлена позаконкурсна програма, яка демонструватиме програми закордонних партнерів проекту - Стокгольмський кінофестиваль, Кіношкола «Nordland» (Норвегія), Кіностудія «Nukufilm» (Естонія), Хорватський аудіовізуальний центр, Baltic Film School, Краківська Кінофундація (Польща) та ін.
 
 
Обиратиме конкурсної програми буде компетентне міжнародне журі, в складі якого - італійський режисер Нікола Піовесан, відомий українськй кінематографіст Мирослав Слабошпицький, а головою журі стане Йоганнес Палмроос, програмний координатор Стокгольмського кінофестивалю.
 
 
Місце проведення круглого столу: УНІАН, м.Київ, вул. Хрещатик, 4 (м. Майдан Незалежності).
 
Вхід вільний. Для журналістів - реєстрація на місці за редакційними посвідченнями. 
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7887
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду