До 1 червня приймаються відеороботи на конкурс «VAU-Fest 2012: ВідображеннR|Яeflections»

14 Березня 2012
6436
14 Березня 2012
11:54

До 1 червня приймаються відеороботи на конкурс «VAU-Fest 2012: ВідображеннR|Яeflections»

6436
До 1 червня приймаються відеороботи на конкурс «VAU-Fest 2012: ВідображеннR|Яeflections»

Третій міжнародний фестиваль відеоарту та короткометражного кіно «VAU-Fest» запрошує режисерів та відеохудожників до участі у конкурсі відео робіт.

 

«VAU-Fest 2012» присвячений ідеї «відображення», яка наразі втратила своє початкове значення і сприймається переважно в контексті буденної рефлексії. Однак саме через невловиму силу відображення міфічний Нарцис знехтував своїм життям. Рефлексії поєднують наше минуле, теперішнє і майбутнє чуттєве сприйняття. У цьому ключі Жак Лакан описав власну концепцію «стадії дзеркала» - етапу в розвитку дитини, коли в процесі розглядання свого дзеркального відображення у неї формується самосвідомість. Але що приходить після цієї стадії? Можливо, бажання зазирнути за межі відображення, як, наприклад, у героїні Льюїса Керролла: «От якби нам з тобою пробратися в Задзеркалля! О, скільки там, мабуть, чудес!» - йдеться у повідомленні організаторів.


Представити свої відеорефлексії на «VAU-Fest 2012: ВідображеннR|Яeflections» можна в таких номінаціях:

Експериментальне відео

Відеоарт

Відеоінсталяція

Анімація

Ігрове кіно

Документальний фільм


Для участі у Фестивалі необхідно до 1 червня 2012 року надіслати фільм і заповнену анкету на поштову або електронну адресу vaufest@i.ua.


Перевага буде надаватися експериментальному відеомистецтву, а також фільмам з нестандартними творчими знахідками.

 


Докладніше про фестиваль та правила участі читайте на сайті:

http://vaufest.com.ua/

 

Контакти: Юлія Кузнєцова +380 93 768 89 33 або yukuzniets@gmail.com

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6436
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду