7 березня - прес-конференція і майстер-клас Алли Сурикової

29 Лютого 2012
9217
29 Лютого 2012
13:49

7 березня - прес-конференція і майстер-клас Алли Сурикової

9217
7 березня - прес-конференція і майстер-клас Алли Сурикової
7 березня в 15:00 в Російському центрі культури і науки в Києві (вул. Борисоглібська, 2, ст. М. Контрактова площа / Поштова площа) відбудеться прес-конференція з режисером фільму «Людина з бульвару Капуцинів» Аллою Суриковою.
 

О 16:00 відбудеться майстер-клас режисера, в рамках якого вона поділиться своїм кінематографічним досвідом і розповість про роботу з такими знаменитими акторами, як А. Миронов, А.Абдулов, С.Юрський, Е.Проклова й інші.

 

Алла Іллівна Сурикова - радянський і російський кінорежисер і сценарист, народна артистка Росії, член Союзу кінематографістів РФ, викладач Московського Інституту телебачення і радіомовлення «Останкіно». Урожденка Києва, Алла Іллівна закінчила філологічний факультет Київського університету. Одним з найважливіших періодів Сурикової в кар'єрі стали дворічні курси сценаристів і режисерів під керівництвом самого Георгія Данелії.


Вибрана фільмографія Алли Сурикової:

  • «Будьте моїм чоловіком»

  • «Людина з бульвару Капуцинів»

  • «Шукайте жінку»

  • «Суєта суєт»

  • «Щиро ваш»

  • «Діти понеділка»


Організатори:

Російський центр науки і культури в Києві

Міжнародна громадська організація «CinemaHall»


Участь безкоштовна. Обов'язкова реєстрація тут

 

Акредитація: до 7 березня 11:00



Контакти для акредитації: Катя Зінов'єва, Керівник прес-центру CinemaHall Global info@cinemahall.org.ua або +38 093 318 13 69

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9217
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду