До 23 березня приймаються анімаційні ролики на конкурс Docudays UA

24 Лютого 2012
4994
24 Лютого 2012
17:14

До 23 березня приймаються анімаційні ролики на конкурс Docudays UA

4994
До 23 березня приймаються анімаційні ролики на конкурс Docudays UA

Фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA за підтримки Школи журналістики Національного університету Києво-Могилянська академія оголошує конкурс анімаційних роликів.

 

Конкурс відбудеться у 2 етапи. До 23 березня 2012 року організаційний комітет Фестивалю відбере кращі з надісланих робіт. 24 березня обрані роботи буде завантажено на Vimeo, після чого розпочнеться відкрите голосування, взяти участь у якому зможе кожен. Голосування триватиме до 12:00 28 березня. Після цього буде визначено переможця конкурсу (за найбільшою кількістю голосів).

 

Завданням конкурсу є створення анімаційного ролика, який би найкраще втілював дух Фестивалю, та запропонував би найбільш цікаву інтерпретацію його гасла - «Перемагай щодня!». Серед бажаних вимог до учасників конкурсу - наявність цікаво обіграного символу фестивалю - штангіста - та залучення теми стріт-арту як акценту цьогорічного фестивалю. У якості звукового супроводу рекомендуємо використовувати музику офіційного промо-ролика фестивалю. За бажанням авторів, також може бути задіяний будь-який інший музичний супровід.

 

Докладніше з технічними умовами конкурсу можна ознайомитися тут

 

Кінцевий термін подачі робіт - 23 березня 2012 р.

 

Переможці отримають почесні дипломи, запрошення на вечірку-закриття фестивалю та матимуть унікальну можливість продемонструвати свої доробки широкому колу глядачів Фестивалю.

 

Роботи надсилайте Дарині Бассель на адресу daryabassel@gmail.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4994
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду