detector.media
24.02.2012 17:14
До 23 березня приймаються анімаційні ролики на конкурс Docudays UA

Фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA за підтримки Школи журналістики Національного університету Києво-Могилянська академія оголошує конкурс анімаційних роликів.

 

Конкурс відбудеться у 2 етапи. До 23 березня 2012 року організаційний комітет Фестивалю відбере кращі з надісланих робіт. 24 березня обрані роботи буде завантажено на Vimeo, після чого розпочнеться відкрите голосування, взяти участь у якому зможе кожен. Голосування триватиме до 12:00 28 березня. Після цього буде визначено переможця конкурсу (за найбільшою кількістю голосів).

 

Завданням конкурсу є створення анімаційного ролика, який би найкраще втілював дух Фестивалю, та запропонував би найбільш цікаву інтерпретацію його гасла - «Перемагай щодня!». Серед бажаних вимог до учасників конкурсу - наявність цікаво обіграного символу фестивалю - штангіста - та залучення теми стріт-арту як акценту цьогорічного фестивалю. У якості звукового супроводу рекомендуємо використовувати музику офіційного промо-ролика фестивалю. За бажанням авторів, також може бути задіяний будь-який інший музичний супровід.

 

Докладніше з технічними умовами конкурсу можна ознайомитися тут

 

Кінцевий термін подачі робіт - 23 березня 2012 р.

 

Переможці отримають почесні дипломи, запрошення на вечірку-закриття фестивалю та матимуть унікальну можливість продемонструвати свої доробки широкому колу глядачів Фестивалю.

 

Роботи надсилайте Дарині Бассель на адресу daryabassel@gmail.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY