20-22 грудня - відкриті пітчинги кінопроектів в рамках завершення конкурсу Держкіно

19 Грудня 2011
9015
19 Грудня 2011
13:31

20-22 грудня - відкриті пітчинги кінопроектів в рамках завершення конкурсу Держкіно

9015
20-22 грудня - відкриті пітчинги кінопроектів  в рамках завершення конкурсу  Держкіно

Державне агентство України з питань кіно запрошує на відкриті пітчинги кінопроектів, що відбудуться 20-22 грудня 2011 року в кінотеатрі «Мегаплекс» (пр. Московський, 34-В, зал № 8) в рамках завершення конкурсу для формування «Програми виробництва та розповсюдження національних фільмів на 2011-2012 р.».

 

В день відкриття пітчинг-сесiї, 20 грудня о 10:00 відбудеться брифінг Голови Держкіно Катерини Копилової та членів Експертної комісії з питань кінематографії.

 

Другий відкритий конкурс кінопроектів на отримання державного фінансування на 2011-2012 рр. завершується вже знайомою українському кінозагалу пітчинг-сесією - конкурсом-презентацією, під час якої учасникам за обмежений проміжок часу надається можливість переконати експертів у доцільності фінансування. Серед претендентів на державні кошти - стрічки М. Іллєнка та М. Слабошпицького, документальний фільм Р. Плахова-Модестова, анімація О. Шмигуна та А. Лавренішина.  

 

У програмі відбору конкуруватимуть 53 проекти, що пройшли перший тур конкурсу. Розпочне триденні пітчинги сесія дебютних кінопроектів молодих українських режисерів та продюсерів. Більше інформації - на сайті www.dergkino.gov.ua

 

 

Реєстрація представників ЗМІ за тел. 280-05-18, 280-27-18, електронною поштою press.dergkino@gmail.com або безпосередньо на заході.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9015
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду