26 листопада - майстер-клас Леоніда Парфьонова «Новий діалог між журналістикою і аудиторією»

17 Листопада 2011
5815
17 Листопада 2011
16:04

26 листопада - майстер-клас Леоніда Парфьонова «Новий діалог між журналістикою і аудиторією»

5815
26 листопада - майстер-клас Леоніда Парфьонова «Новий діалог між журналістикою і аудиторією»
26 листопада о 15-30 у Київському будиноку вчителя (вул. Володимирська, 57) відбудеться майстер-клас Леоніда Парфьонова «Новий діалог між журналістикою і аудиторією».
 
Зустріч буде присвячена новому діалогу між журналістикою і аудиторією, а також його найбільш відомим і успішним проектам, які посіли особливу роль в соціально-культурному просторі.
 
Леонід Парфьонов - російський журналіст, телеведучий, автор таких популярних телепроектів, як "Намедни" і "Російська імперія".

За свою біографію Леонід Парфьонов виступив автором багатьох проектів. Серед них: "Пісні про головне", цикл "Новітня історія", кілька циклів "Намедни", безліч телефільмів ("Весь Жванецький", "Птах Гоголь", "Життя Солженіцина", "Сучасниця", "Вік Набокова" і багато інших). У 2009 році Парфьонов працює над проектом про Володимира Зворикіна.

Мова заходу - російська. Попередня реєстрація обов'язкова.
 
Докладніше дивіться тут

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5815
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду