У Львові вручать премію кращим «Репортерам надії»

26 Вересня 2011
4381
26 Вересня 2011
13:31

У Львові вручать премію кращим «Репортерам надії»

4381
У Львові вручать премію кращим «Репортерам надії»

28 вересня у Львові урочисто відзначать дипломами та подарунками переможців ІI Всеукраїнського конкурсу «Репортери надії в Україні». Це 12 авторів, які зайняли перше, друге і третє місця у чотирьох номінаціях: суспільство, економіка, культура, релігія.   Дипломи конкурсу також отримають автори фінальних робіт. Урочистий захід відбудеться у приміщенні Українського католицького університету, вул. Свєнціцького 17, конференц-зал, 4 поверх. Час проведення: 12.00 - 15.00 год.

 

Автори, які посядуть перші місця у кожній окремій номінації, отримають сертифікат на суму у 3000 гривень, статуетки та дипломи учасників конкурсу. Автори, які займуть другі і треті місця - призи і дипломи учасників конкурсу.

 

Загалом участь у конкурсі взяло понад 800 робіт з усіх областей України та з АР Крим. Від журналістів надійшло понад 250 конкурсних матеріалів. Також, протягом року студенти Магістерської програми екуменічних наук здійснили моніторинг українських ЗМІ та відібрали ще близько 600 робіт. Кожен конкурсний матеріал було оцінено тричі і відібрано у номінації: «суспільство»  - 13 робіт,  «культура» - 11 робіт, «релігія» -  10 робіт, «економіка» - 11 робіт. (список фіналістів). 

 

Кращі відібрані творчі доробки журналістів вже оцінило почесне експертне журі. А саме: український журналіст (проект «Детектор медіа»), письменник, блогер Отар Довженко; головний редактор газети «Високий Замок» Наталія Балюк; шеф-редактор, ЗАТ «Телерадіокомпанія Люкс» Парасковія Дворянин; директор Релігійно-інформаційної служби України (РІСУ) Тарас Антошевський; керівник відділу інформації та зовнішніх зв'язків Українського Католицького Університету (УКУ) о. Павло Худ. Ці відомі журналісти особисто вручатимуть нагороди переможцям.

 

Організатор конкурсу - Інститут екуменічних студій Українського Католицького Університету за підтримки французької асоціації «Репортери надії». Конкурс створено на зразок подібного проекту, який вже п`ять років успішно реалізується у Франції (www.reportersdespoirs.org).

 

Нагадаємо, що «Репортери надії в Україні» - це конкурс на кращу статтю, репортаж або програму, яка є «інформацією-носієм рішень», тобто не лише представляє важливі питання сучасного суспільства, а й дає на них конкретні відповіді і показує шляхи вирішення проблем та спонукає людей до дій. Детальніше про конкурс http://www.ecumenicalstudies.org.ua/reportery/ii-vseukrajinskyi-konkurs або Facebook.


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4381
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду