26 - 29 серпня - відкритий пітчинг кінопроектів в рамках завершення конкурсу Державного агентства України з питань кіно

25 Серпня 2011
8627
25 Серпня 2011
11:00

26 - 29 серпня - відкритий пітчинг кінопроектів в рамках завершення конкурсу Державного агентства України з питань кіно

8627
26 - 29 серпня - відкритий пітчинг кінопроектів в рамках завершення конкурсу Державного агентства України з питань кіно

З 26 по 29 серпня 2011 р. в «Арт-готелі «Баккара» (м. Київ, Венеціанський острів, 1, Гідропарк) відбудеться відкритий пітчинг кінопроектів в рамках завершення конкурсу Державного агентства України з питань кіно на отримання державної підтримки. За результатами його проведення визначатимуться переможці конкурсу кінопроектів для формування Програми виробництва та розповсюдження фільмів на 2011-2012 рр. з метою отримання державного фінансування. 

 

Пітчинг - процедура проведення конкурсу-презентації, під час якої учасникам за обмежений проміжок часу надається можливість переконати журі у доцільності фінансування.

 

В рамках проведення конкурсу на отримання державних коштів такий захід відбудеться вперше. У програмі відбору конкуруватиме 51 проект, який пройшов перший тур конкурсу. Оцінювати презентації будуть члени Експертної комісії з питань кінематографії, до складу якої входять Роман Балаян, Олег Фіалко, Сергій Борденюк, Володимир Войтенко, Анатолій Матешко, Антон Пугач, Андрій Халпахчі, Алік Шпилюк, інші визнані фахівці галузі. Дебютантам, які не потрапили до другого туру, запропоновано спробувати свої сили на пітчингу позаконкурсної програми.

 

В день відкриття пітчинг-сесiї, 26 серпня, о 10:40 відбудеться брифінг Голови Державного агентства України з питань кіно Катерини Копилової. Після брифінгу журналісти матимуть змогу залишитись на пітчингах.

 

Реєстрація представників ЗМІ за тел. 280-05-13, електронною поштою press.dergkino@gmail.com або безпосередньо на заході.

 

Більш детальну інформацію шукайте за адресою: www.dergkino.gov.ua

 

      Контакти:

Прес-служба Держкіно

тел: 280-05-13

e-mail: press@dergkino.gov.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8627
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду