detector.media
25.08.2011 11:00
26 - 29 серпня - відкритий пітчинг кінопроектів в рамках завершення конкурсу Державного агентства України з питань кіно

З 26 по 29 серпня 2011 р. в «Арт-готелі «Баккара» (м. Київ, Венеціанський острів, 1, Гідропарк) відбудеться відкритий пітчинг кінопроектів в рамках завершення конкурсу Державного агентства України з питань кіно на отримання державної підтримки. За результатами його проведення визначатимуться переможці конкурсу кінопроектів для формування Програми виробництва та розповсюдження фільмів на 2011-2012 рр. з метою отримання державного фінансування. 

 

Пітчинг - процедура проведення конкурсу-презентації, під час якої учасникам за обмежений проміжок часу надається можливість переконати журі у доцільності фінансування.

 

В рамках проведення конкурсу на отримання державних коштів такий захід відбудеться вперше. У програмі відбору конкуруватиме 51 проект, який пройшов перший тур конкурсу. Оцінювати презентації будуть члени Експертної комісії з питань кінематографії, до складу якої входять Роман Балаян, Олег Фіалко, Сергій Борденюк, Володимир Войтенко, Анатолій Матешко, Антон Пугач, Андрій Халпахчі, Алік Шпилюк, інші визнані фахівці галузі. Дебютантам, які не потрапили до другого туру, запропоновано спробувати свої сили на пітчингу позаконкурсної програми.

 

В день відкриття пітчинг-сесiї, 26 серпня, о 10:40 відбудеться брифінг Голови Державного агентства України з питань кіно Катерини Копилової. Після брифінгу журналісти матимуть змогу залишитись на пітчингах.

 

Реєстрація представників ЗМІ за тел. 280-05-13, електронною поштою press.dergkino@gmail.com або безпосередньо на заході.

 

Більш детальну інформацію шукайте за адресою: www.dergkino.gov.ua

 

      Контакти:

Прес-служба Держкіно

тел: 280-05-13

e-mail: press@dergkino.gov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY