6 липня – конференція «Свобода слова в інтернеті: між свободою слова та цензурою»

1 Липня 2011
18260
1 Липня 2011
15:35

6 липня – конференція «Свобода слова в інтернеті: між свободою слова та цензурою»

18260
6 липня – конференція «Свобода слова в інтернеті: між свободою слова та цензурою»

6 липня Інститут медіа права за підтримки МГО «Інтерньюз-нетворк» проведе міжнародну конференцію на тему «Свобода слова в інтернеті: між свободою слова та цензурою».

 

Питання регулювання суспільних відносин у всесвітній мережі останнім часом набуває широкого розголосу та дискусій. 16 травня цього року було ухвалено модельний закон СНД «Про засади регулювання інтернету», що пропонує запровадження державних регуляторів, а 26 травня питання регулювання інтернету як наймогутнішого засобу для забезпечення свободи висловлювань піднімалося на саміті Великої вісімки. Питання регулювання інтернету в Україні актуалізується як через періодичні спроби держави втрутитися до цієї сфери, у т.ч. запровадити реєстрацію інтернет-ЗМІ, так і у зв'язку з захистом позицій тих, хто стоїть на сторожі вільного інтернету.

 

Конференція присвячена обговоренню проблем щодо посилення регулювання всесвітньої мережі, запровадження реєстрації ЗМІ в інтернеті, правового статусу соціальних журналістів, питанням збору доказів щодо порушених майнових і немайнових прав, а також принципам ліцензування за умов конвергенції технологій доступу і поширення інформації. Робоча мова - російська.

 

Під час роботи конференції представники Росії, Таджикистану, Киргизстану, Азербайджану, Узбекистану та Казахстану представлять доповіді щодо правових засад регулювання інтернету у своїх країнах.

 

До участі у конференції запрошуються профільних об'єднань, медіаюристи та медіаексперти, представники ЗМІ та громадянського суспільства, а також представники органів державної влади.

 

Конференція відбудеться 6 липня 2011 року у конференц-залі «Володимирський» готелю «Хрещатик» за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 14. Конференція триватиме з 10-00 до 14-00, реєстрація та вітальна кава з 9-30.

 

Реєстрація є обов'язковою. Про намір взяти участь у роботі конференції слід повідомити за електронною адресою event@medialaw.kiev.ua або за телефоном (044)-284-61-64.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18260
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду