15 червня – відкриття XIIІ Конгресу Всесвітньої асоціації російськомовної преси

10 Червня 2011
14976
10 Червня 2011
16:26

15 червня – відкриття XIIІ Конгресу Всесвітньої асоціації російськомовної преси

14976
15 червня – відкриття  XIIІ Конгресу Всесвітньої асоціації російськомовної преси

15 червня 2011 р. в Києві в конгрес-холі Президент Готелю (вул. Госпітальна, 12) відбудеться урочисте відкриття  XIIІ Конгресу Всесвітньої асоціації російськомовної преси. Початок заходу о 9.00.


Участь в урочистостях візьмуть глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін, керівник Адміністрації Президента РФ Сергій Наришкін генеральний директор ІТАР-ТАРС, голова Всесвітньої асоціації російськомовної преси Віталій Ігнатенко, перший заступник генерального директора ІТАР-ТАРС Михайло Гусман.
Акредитація ЗМІ на урочисте відкриття Конгресу у Києві за телефоном: 279-89-59 або за e-mail:  pr@tvradio.gov.uaАкредитація триває до 13.00 14 червня.


 
Конгрес Всесвітньої асоціації російськомовної преси - це культурний форум, який щороку проводиться  у різних країнах світу. На ньому збираються журналісти, представники органів засобів масової інформації з усього світу, які пишуть і видаються російською мовою.


Організатором цього масштабного міжнародного заходу є Всесвітня асоціація російськомовної преси. Це відкрита міжнародна неурядова організація друкованих та електронних засобів масової інформації, агентств, видавництв, редакцій, телевізійних і радіопрограм, а також інших легальних виробників і розповсюджувачів усіх видів масової інформації російською мовою. Основною метою Всесвітньої асоціації російськомовної преси є сприяння розвитку російської культури, російської друкованого слова, підтримка діючих у світі російськомовних видань.


Асоціація була створена в 1999 році. Зараз вона об'єднує понад 400 засобів масової інформації в більш ніж 80 країнах світу. Попередні дванадцять конгресів пройшли в Росії, США, Німеччини, Азербайджані, Болгарії, Фінляндії, Казахстані, Франції, Швейцарії. 2001 року учасників третього Конгресу приймав Київ.
Цього року на запрошення Президента України Віктора Януковича Конгрес Всесвітньої асоціації російськомовної преси відбуватиметься в Києві (15 червня) та Одесі (16-17 червня).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14976
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду