detector.media
10.06.2011 16:26
15 червня – відкриття XIIІ Конгресу Всесвітньої асоціації російськомовної преси

15 червня 2011 р. в Києві в конгрес-холі Президент Готелю (вул. Госпітальна, 12) відбудеться урочисте відкриття  XIIІ Конгресу Всесвітньої асоціації російськомовної преси. Початок заходу о 9.00.


Участь в урочистостях візьмуть глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін, керівник Адміністрації Президента РФ Сергій Наришкін генеральний директор ІТАР-ТАРС, голова Всесвітньої асоціації російськомовної преси Віталій Ігнатенко, перший заступник генерального директора ІТАР-ТАРС Михайло Гусман.
Акредитація ЗМІ на урочисте відкриття Конгресу у Києві за телефоном: 279-89-59 або за e-mail:  pr@tvradio.gov.uaАкредитація триває до 13.00 14 червня.


 
Конгрес Всесвітньої асоціації російськомовної преси - це культурний форум, який щороку проводиться  у різних країнах світу. На ньому збираються журналісти, представники органів засобів масової інформації з усього світу, які пишуть і видаються російською мовою.


Організатором цього масштабного міжнародного заходу є Всесвітня асоціація російськомовної преси. Це відкрита міжнародна неурядова організація друкованих та електронних засобів масової інформації, агентств, видавництв, редакцій, телевізійних і радіопрограм, а також інших легальних виробників і розповсюджувачів усіх видів масової інформації російською мовою. Основною метою Всесвітньої асоціації російськомовної преси є сприяння розвитку російської культури, російської друкованого слова, підтримка діючих у світі російськомовних видань.


Асоціація була створена в 1999 році. Зараз вона об'єднує понад 400 засобів масової інформації в більш ніж 80 країнах світу. Попередні дванадцять конгресів пройшли в Росії, США, Німеччини, Азербайджані, Болгарії, Фінляндії, Казахстані, Франції, Швейцарії. 2001 року учасників третього Конгресу приймав Київ.
Цього року на запрошення Президента України Віктора Януковича Конгрес Всесвітньої асоціації російськомовної преси відбуватиметься в Києві (15 червня) та Одесі (16-17 червня).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY