19 лютого – конференція Lviv Social Media Camp

31 Січня 2011
10885
31 Січня 2011
14:30

19 лютого – конференція Lviv Social Media Camp

10885
19 лютого – конференція Lviv Social Media Camp

19 лютого відбудеться конференція Lviv Social Media Camp.


Дата та час: 19 лютого 2011 року, початок о 9:00, закінчення о 19:00. 

 

Місце проведення: Львівська бізнес-школа Українського Католицького Університету, що знаходиться за адресою: вул. Хуторівка 35а.

 

Мета конференції: Показати можливості соціальних мереж для підприємців, маркетологів та громадських діячів. 

 

Організатори: Lviv StartUp Club (лінк: http://startup.lviv.ua) та агентство інтернет-реклами «adPrime» (http://adprime.com.ua/). 

 

Можливості українського бізнесу та маркетингові відносини у соціальних мережах - ось головні теми події, яка збере близько 400 спеціалістів, підприємців та громадських діячів з Західного та Центрального регіонів України. 

 

Конференція буде проходити у чотири потоки: 

 

«Social Media Marketing». Розрахований в першу чергу на маркетологів, сео-фахівців, бренд-менеджерів та керівників інтернет-проектів. Основні теми: огляд українського SMM, просування бренду у соціальних медіа, зв'язок СЕО та SMM.

 

 «SMM для бізнесу». Підприємці та керівники інтернет-проектів зможуть дізнатись про те, як можна збільшити продажі за допомогою соціальних мереж, та як будувати відносини зі своєю аудиторію. Також будуть презентовані успішні акції у соціальних мережах та основні тренди 2011 року. 

 

 «Нове суспільство». Цей потік розрахований на журналістів, блогерів, громадських та політичних діячів. Основні теми, які будуть розглянути: вплив соціальних медіа на журналістику та громадську діяльність, способи розповсюдження інформації у мережі.

 

«Розробка під соціальні мережі». Програмісти та розробники додатків до Фейсбуку та Вконтакте зможуть дізнатись про нові тенденції на цьому ринку.

 

Окрім доповідей, на учасників конференції чекають обговорення та дискусії під час круглив столів.

Повну програму Lviv StartUp Club можна подивитись на сторінці http://smcamp.com.ua/agenda/.


Голова оргкомітету Lviv Social Media Camp - Ростислав Чайка

тел:  +380 50 522-88-75

e-mail: info@smcamp.com.ua


Lviv Social Media Camp - це перша подія такого ґатунку у Львові, яка збрере в одному місці підприємців, керівників, маркетологів, громадських діячів та спеціалістів по роботі у соціальних мережах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10885
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду