22 листопада – прес-тур на тему: «Результати та практичний досвід запровадження Програмно-Цільового методу бюджетування у Житомирській області»

19 Листопада 2010
6694
19 Листопада 2010
14:06

22 листопада – прес-тур на тему: «Результати та практичний досвід запровадження Програмно-Цільового методу бюджетування у Житомирській області»

6694
22 листопада – прес-тур на тему: «Результати та практичний досвід запровадження Програмно-Цільового методу бюджетування у Житомирській області»

22 листопада 2010 Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД) в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи»/MFSI, що реалізується за підтримки USAID, спільно з Міністерством фінансів України проводить прес-тур до міста  Житомир.

 

Мета заходу - ознайомлення представників національних ЗМІ та журналістів обласних, міських та районних засобів масової інформації Житомирської області з результатами та практичним досвідом запровадження Програмно-цільового методу планування та виконання місцевих бюджетів, що проводиться в рамках експерименту, затвердженого Наказом МФУ від 02.08.2010 р. № 805 «Основні підходи до запровадження Програмно-Цільового методу складання та виконання місцевих бюджетів».

 

На прикладі окремих підприємств/установ Житомирської області, яка бере активну участь у зазначеному експерименті, учасники прес-туру ознайомляться з кращими практиками фінансового планування та практичним досвідом ефективного управління за прогресивними методиками (ПЦМ).

 

Робота по запровадженню ПЦМ на рівні місцевих бюджетів проводиться у відповідності до Програми економічних реформ Президента України на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», нової редакції Бюджетного кодексу України від 8.07.2010 р. № 2456-VI та Концепції реформування місцевих бюджетів, затвердженої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 23.05.2007 р. №308-р (зі змінами від 21.07.2010 р. № 1467).

 

В рамках прес-туру 22 листопада об 11.00 відбудеться засідання Житомирського прес-клубу реформ на тему: «Результати та практичний досвід запровадження Програмно-Цільового Методу бюджетування у Житомирській області». В засіданні візьмуть участь представники Міністерства фінансів України, Інституту бюджету, Головного фінансового управління Житомирської ОДА, галузевих управлінь Житомирської міськради та керівників організацій/установ Житомирської області.

 

Участь в прес-турі безкоштовна. Учасники прес-туру забезпечуються транспортом за маршрутом Київ - Житомир - Київ, а також харчуванням. Акредитація обов'язкова, оскільки кількість місць обмежена.

 

Акредитація відкрита до 16.00 19 листопада 2010 р.

 

З приводу участі в прес-турі прохання звертатись до Олени Панченко, директора Департаменту зв'язків з громадськістю та ЗМІ Інституту бюджету та соціально-економічних досліджень, за тел. 353-58-68, 8-050-917-39-06, http://www.ibser.org.ua/ .

 

У додатку - проект програми заходу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6694
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду