18 листопада – презентація Школи акторської майстерності FILM.UA

16 Листопада 2010
14614
16 Листопада 2010
14:23

18 листопада – презентація Школи акторської майстерності FILM.UA

14614
18 листопада – презентація Школи акторської майстерності FILM.UA

18 листопада - презентація Школи акторської майстерності FILM.UA

 

Мета школи: пошук та професійна підготовка талановитих та перспективних акторів, здатних реалізувати свій творчий потенціал в українському медіа-просторі, беручи участь в зйомках фільмів, серіалів, телепрограм.

 

Початок 0 18:30.

 

Місце проведення: вул. Закревського, 22 вхід 2 (6 павільйон).

 

Відкритий урок проводитиме викладач Віталій Семенцов, режисер театру і кіно, актор, педагог, автор майстер-класів з психофізичного тренінгу.

 

Взяти участь у школі може будь-хто, незалежно від віку, зовнішніх даних та сфери діяльності. Організатори школи відмовилися від звичних картингів і творчих конкурсів, де абітурієнтам потрібно продемонструвати свої вокально-танцювальні здібності. Співбесіда проводиться з метою оцінити творчий потенціал претендента, його психологічну готовність до сцени, бажання вчитися і можливість відкриттся.

 

В рамках відкритого уроку Школи акторської майстерності FILM.UA будуть представлені різні акторські техніки і тренінги, спрямовані на розвиток психофізичного апарату слухачів курсу, актуалізацію їх творчого потенціалу.

 

Окрім класичних акторських систем Костянтина Станіславського, Леся Курбаса, Всеволода Мейерхольда, в процесі навчання використовуватимуться методики Георгія Гурджиєва, Ошо, Михайла Чехова, Єжи Гротовського, Еудженіо Барби, Джина Х'юстона.

 

 

Акредитація обов'язкова:

 

Альона Лохаївська, керівник проекту Школа акторської майстерності FILM.UA,

067 246 44 66 casting-tv@film.ua

 

Анастасія Миронова, PR - менеджер FILM.UA, моб. 097 915 87 63

 

Віра Костенко, Event - менеджер FILM.UA, моб. 067 320 8141

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14614
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду