detector.media
16.11.2010 14:23
18 листопада – презентація Школи акторської майстерності FILM.UA

18 листопада - презентація Школи акторської майстерності FILM.UA

 

Мета школи: пошук та професійна підготовка талановитих та перспективних акторів, здатних реалізувати свій творчий потенціал в українському медіа-просторі, беручи участь в зйомках фільмів, серіалів, телепрограм.

 

Початок 0 18:30.

 

Місце проведення: вул. Закревського, 22 вхід 2 (6 павільйон).

 

Відкритий урок проводитиме викладач Віталій Семенцов, режисер театру і кіно, актор, педагог, автор майстер-класів з психофізичного тренінгу.

 

Взяти участь у школі може будь-хто, незалежно від віку, зовнішніх даних та сфери діяльності. Організатори школи відмовилися від звичних картингів і творчих конкурсів, де абітурієнтам потрібно продемонструвати свої вокально-танцювальні здібності. Співбесіда проводиться з метою оцінити творчий потенціал претендента, його психологічну готовність до сцени, бажання вчитися і можливість відкриттся.

 

В рамках відкритого уроку Школи акторської майстерності FILM.UA будуть представлені різні акторські техніки і тренінги, спрямовані на розвиток психофізичного апарату слухачів курсу, актуалізацію їх творчого потенціалу.

 

Окрім класичних акторських систем Костянтина Станіславського, Леся Курбаса, Всеволода Мейерхольда, в процесі навчання використовуватимуться методики Георгія Гурджиєва, Ошо, Михайла Чехова, Єжи Гротовського, Еудженіо Барби, Джина Х'юстона.

 

 

Акредитація обов'язкова:

 

Альона Лохаївська, керівник проекту Школа акторської майстерності FILM.UA,

067 246 44 66 casting-tv@film.ua

 

Анастасія Миронова, PR - менеджер FILM.UA, моб. 097 915 87 63

 

Віра Костенко, Event - менеджер FILM.UA, моб. 067 320 8141

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY