23 червня відбудеться засідання НЕК

21 Червня 2010
8432
21 Червня 2010
16:21

23 червня відбудеться засідання НЕК

8432
23 червня відбудеться засідання НЕК

23 червня 2010 року о 14.00 у Національному прес-центрі телебачення та радіомовлення України (Хрещатик, 26) відбудеться засідання Національної комісії з питань захисту суспільної моралі.

 

Присутніх поінформують про роботу апарату Національної комісії, ознайомлять з результатами виконання Хартії про партнерство заради інформаційних прав і свобод та захисту суспільної моралі.

 

У ході засідання буде порушено питання про профілактику поширення СНІДу, алкоголізму, тютюнопаління та наркоманії в Україні, підтримку інституту сім'ї.

 

Крім того члени Національної комісії планують обговорити перспективи вдосконалення механізму моніторингу інформаційного простору України щодо дотримання законодавства у сфері захисту суспільної моралі.

 

Також у порядку денному низка питань про дослідження друкованої, рекламної, відео та інших видів продукції.

 

З питань акредитації звертатися за телефоном 486-35-99.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8432
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду