Завершився чат з Андрієм Єрмолаєвим

18 Лютого 2010
15881
18 Лютого 2010
09:00

Завершився чат з Андрієм Єрмолаєвим

15881
Завершився чат з Андрієм Єрмолаєвим

На chat.detector.media завершилася чат-конференція з політологом, президентом Центру соціальних досліджень «Софія» Андрієм Єрмолаєвим на тему: «Оцінка ролі ЗМІ під час виборчої кампанії».

 

 

На обговорення було винесено питання: чого бракує українським телеканалам у висвітленні виборчого процесу,  як боротися з політичною джинсою тощо.

 

Повну версію чату буде опубліковано незабаром на ТК.

Біографічна довідка:

 

Андрій Єрмолаєв народився 1969 року в м. Красногорівка Донецької області. 1992 року закінчив філософський факультет Київського державного університету ім. Т.Шевченко (кваліфікація - «викладач суспільно-політичних наук»).

 

1994-1996 рр. - головний консультант інформаційно-аналітичної служби Адміністрації Президента України (Леоніда Кучми).

 

1996-1997 рр. - виконавчий директор, керівник інформаційно-аналітичної служби Всеукраїнського благодійного фонду «Наше майбутнє».

 

1997-1999 рр. - експерт служби прем'єр-міністра України, помічник прем'єр-міністра Валерія Пустовойтенка.

 

З 2000 року був членом Народно-демократичної партії, с 2002-го - заступником голови НДП Валерія Пустовойтенка з ідеологічної роботи. 2002-му балотувався в народні депутати України під №157 списку лояльного до президента Леоніда Кучми блоку «За єдину Україну!».

 

З 2000 року - президент Центру соціальних досліджень «Софія». Центр заснований 1999 року, спеціалізується на дослідженні і проектуванні стратегій розвитку, політико-економічному аналізі діяльності корпоративних і державних структур, розробці і впровадженні політичних і соціальних технологій.

 

Співзасновник експертного семінару «Український клуб».

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Старостенка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15881
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
НДП
5184 дн. тому
Андрей, ты один из немногих в этой стране, кого действительно можно назвать экспертом. В свете заданной темы- оцени "гениальное" по сути своей ведение прямого эфира на УТР из штаба Януковича, известным тебе В. Пиховшеком:)Кто такую " гениальное брожение" пролоббировал?
atos
5184 дн. тому
Один из немногих,кому можно верить и хочется слушать. Главное у него- ОБЬЕКТИВНОСТЬ! ВОПРОС: Как бороться с грубостью,прямыми оскорблениями в СМИ. Этим ГРЕШИТ "ОБКОМ","УП". Особенно "обком" под видом ЮМОРА-допускает обыкновенное хамство.Причем,издание "закрылось" от критики и ему нет возможности ответить. Так могут поступать только не далекие трусливые...хамы.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду