detector.media
18.05.2009 11:28
Мінтранс оголошує конкурс на найкраще висвітлення транспортної тематики у ЗМІ

Міністерство транспорту та зв'язку оголошує конкурс на краще висвітлення транспортної тематики в засобах масової інформації.

 

«Мета конкурсу - сприяння розповсюдженню якісної та об'єктивної інформації про діяльність і розвиток транспортно-дорожнього комплексу та галузі зв'язку України, підвищення рівня поінформованості населення про послуги та нововведення в галузі, а також стимулювання журналістів до системного та професійного висвітлення галузевої тематики», - повідомляє прес-служба Міністерства.

 

Встановлено наступні номінації конкурсу:

 

1.„Краще висвітлення транспортної тематики на телебаченні ":

-        кращий сюжет;

-        краща програма.

 

2.            „Краще висвітлення транспортної тематики на радіо ":

-        кращий сюжет;

-        краща програма.

 

3.            „Краща публікація в друкованих ЗМІ".

4.            „Краща публікація в Інтернет-ЗМІ".

5.            „Краща публікація в галузевих ЗМІ".

 

На розгляд приймаються матеріали, що побачили світ в періодичній пресі, теле- та радіоефірі, Інтернет-ЗМІ в період з 1 червня 2008 до 1 червня 2009 року.

 

Конкурсні матеріали слід надіслати до 01.06.2009 на адресу: пр. Перемоги, 14 (прес-служба, к. 304), Київ-135, 01135  або на Е-mail: gorbata@mtu.gov.ua  з поміткою «На конкурс», зазначивши при цьому номінацію, на яку подається матеріал (матеріали), дату виходу матеріалу (матеріалів), а також вказавши інформацію про особу учасника конкурсу (ПІБ, дата народження, місце роботи, контактний телефон та адреса).

 

Після підбиття результатів конкурсу його переможців буде нагороджено пам'ятними призами. Нагородження відбудеться 4 червня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY