21 травня молодіжний арт-салон МАРТС відкриває виставку образотворчих робіт молодих митців

12 Травня 2009
11758
12 Травня 2009
13:17

21 травня молодіжний арт-салон МАРТС відкриває виставку образотворчих робіт молодих митців

11758
21 травня молодіжний арт-салон МАРТС відкриває виставку образотворчих робіт молодих митців

21 травня 2009 року о 17.30 у приміщенні Національного музею Тараса Шевченка (бульв. Тараса Шевченка, 12) молодіжний арт-салон МАРТС відкриває виставку образотворчих робіт молодих митців, яка триватиме до 27 травня.

 

Молодіжний арт-салон МАРТС - культурно-виставковий захід усеукраїнського масштабу, що є оглядовою виставкою сучасних образотворчих робіт молодих українських митців. Салон засновано благодійною організацією «Міжнародний культурний діалог». Фінансування здійснюється частково за рахунок власних коштів членів благодійної організації і частково за кошти учасників виставки.

 

МАРТС - регулярний виставковий простір, що  спрямований на популяризацію українського мистецтва і ознайомлення української публіки, представників арт-ринку з іменами молодих українських митців. Проведення виставки супроводжується виданням повноцінного художнього каталогу робіт усіх учасників виставки.

 

Учасники - випускники провідних художніх академій України. На виставці експонуватиметься понад 100 творів п΄ятнадцяти художників. Із-поміж жанрів, обраних молодими митцями, головними є натюрморт та пейзаж.

 

«Рефракції» - це, насамперед, прагнення художників перенести на полотно свої враження від побаченого та осмисленого. Характерною рисою обраних робіт є експресивна манера виконання та поєднання кількох технік живопису: від широких пастозних мазків до ледь уловимих рухів пензля.

 

На урочисте відкриття виставки запрошені представники культурного, освітнього середовища, учасники арт-ринку, галеристи, художники, представники державних установ, з-поміж яких -скульптор Олександр Сухоліт, галерист Павло Гудімов, заступник міністра культури і туризму Корнієнко В.В.

 

Акредитація обов΄язкова.

Журналісти, які пройшли акредитацію, отримають каталог виставки, повний прес-кіт (включаючи матеріали виставки в цифровому вигляді).

 

Детальніша інформація:

Юлія  Безлюдько - куратор виставки: 8 (050) 311-83-61, 360-69-89;

Лілія Лазарєва - PR-координатор:   8 (067) 466-75-13;

Катерина Прасолова - акредитація ЗМІ:  8 (096) 687-17-86, 235-49-90, 496-09-02.

Сайт

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11758
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду