detector.media
28.04.2009 14:33
29 квітня - «День „Дня» у Львівській політехніці»

29 квітня 2009 року газета «День», Національний університет «Львівська політехніка» та Міжнародний інститут освіти, культури та зв'язків із діаспорою проводять соціально-культурні заходи під загальною назвою «День „Дня» у Львівській політехніці».

 

У рамках заходу - читацька конференція для студентства й освітян «Формування історичної пам'яті молоді» (початок о 14.00) та відкриття фотовиставки з найкращими роботами Міжнародного фотоконкурсу «День - 2008».

Доповідачі на конференції: ректор Національного університету - Юрій Бобало;
головний редактор газети «День» - Лариса Івшина;
директор Міжнародного інституту освіти, культури та зв'язків із діаспорою НУ «Львівська політехніка» (МІОК) - Ірина Ключковська.

Читацька конференція пройде у головному корпусі Національного університету «Львівська політехніка» (актова зала) за адресою: м. Львів, вул. С. Бандери, 12.
Очікувана кількість учасників заходу - 150 - 200 чоловік.

16:00 - Відкриття фотовиставки газети «День».

Фотоконкурс «Дня» започатковано 1998 року. Після того як з фотороботами ознайомлюються мешканці та гості столиці, виставка, складена з найкращих конкурсних робіт, їде великими та малими містами України. Цього року всеукраїнський тур було урочисто відкрито в місті Луцьку. У березні естафета перейшла до Чернігова, а у квітні та травні її зможуть побачити мешканці Львова. У Львові виставка триватимете з 29 квітня до 15 травня.

Відкриття фотовиставки відбудеться за адресою: м. Львів, вул. С. Бандери, 12, головний корпус Національного університету «Львівська політехніка», ауд. 226.

На заходи «День „Дня» у Львівській політехніці» запрошені: керівництво та студенти ВНЗ Львова, представники місцевого та обласного самоврядування, журналісти обласних та місцевих ЗМІ.

 

Джерело інформації - «Майдан»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY