15 квітня стартує всеукраїнська акція «Співуча Україна»

14 Квітня 2009
5182
14 Квітня 2009
17:10

15 квітня стартує всеукраїнська акція «Співуча Україна»

5182
15 квітня стартує всеукраїнська акція «Співуча Україна»

15 квітня 2009 р. продюсерський центр Prime Time та Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) оголошують про початок всеукраїнської акції «Співуча Україна». Акція проходить за підтримки Ігоря Кондратюка та програми «Караоке на майдані».

 

Продюсерський центр Prime Time вперше відчиняє двері не лише для професійних виконавців, але й для народних талантів, і надає знижку в 50% на запис однієї музичної (вокальної чи інструментальної) композиції.

Вартість години роботи в студії під час акції - 160 грн. Виконавці-початківці зможуть скористатися послугами досвідчених оранжувальників та композиторів, а за потреби - і сесійних музикантів, зроблять професійний запис, зведення композицій та майстеринг.


Учасники акції також зможуть зняти професійний відеокліп за $ 4 тис. доларів, тоді як на сьогодні мінімальна ціна такого продукту становить від 10 до 20$ тис.

Час проведення акції - з 15 квітня по 15 липня 2009 року.

Потому впродовж тижня продюсери відберуть 15 композицій із-поміж записаних під час акції. Із відібраних композицій укладуть диск, який розішлють на радіостанції України.

Записані під відеокліпи передадуть телекомпаніям України.

 

В межах заходу також відбудеться конкурс «Хіт проекту». Автор та виконавець найкращої, на думку продюсерів «Караоке на Майдані», пісні дістане можливість виконати її у прямому ефірі в одній із програм «Караоке»


Для участі слід звернутися до Продюсерського центру Prime time за тел. +38 (044) 244-91-80, 244-91-99, 244-97-70, 244-97-56 або за адресою вул. Михайлівська, 24-в, оф. 41, http://www.nam.org.ua/

 

Контакна особа - генеральний директор студії Анатоль Тишкевич.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5182
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду