26 квітня ICTV - «Спецпроект Костянтина Стогнія про річницю аварії у Чорнобилі»

10 Квітня 2009
11151
10 Квітня 2009
14:09

26 квітня ICTV - «Спецпроект Костянтина Стогнія про річницю аварії у Чорнобилі»

11151
26 квітня ICTV - «Спецпроект Костянтина Стогнія про річницю аварії у Чорнобилі»

У неділю, 26 квітня, о 12.00 на телеканалі  ICTV можна буде переглянути «Спецпроект Костянтина Стогнія про річницю аварії у Чорнобилі».

 

Катастрофа у ніч із 25-го на 26 квітня 1986 року поділила світ на «до» і «після» Чорнобиля. Про те, чим живе Чорнобильська зона сьогодні, що там відбувається насправді, в якому стані перебуває атомна станція, - у новому документальному фільмі Костянтина Стогнія.

 

В ефірі каналу буде показано унікальне відео про браконьєрство, мисливські забави та загадкові альтанки у зоні відчуження. Заборонена зона для багатьох мародерів і сьогодні залишається золотим дном. Вони намагаються збагатитися на всьому: продають радіоактивну військову техніку на чорному ринку, влаштовують екскурсії для любителів гострих відчуттів, організовують для можновладців полювання на рідкісних тварин тощо.

 

Чи знає про це міліція та МНС, які увесь час патрулюють Чорнобильську зону? Чи правда, що у Києві набагато вищий рівень радіації, ніж у самоселах у зоні відчуження?

 

Відповіді на ці та інші питання - 26 квітня ICTV.

 

 Джерело інформації - ICTV.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11151
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду