17 березня відбудеться прес-конференція з показом трейлера документального фільму «Шляхом Колумба»

13 Березня 2009
9168
13 Березня 2009
13:57

17 березня відбудеться прес-конференція з показом трейлера документального фільму «Шляхом Колумба»

9168
17 березня відбудеться прес-конференція з показом трейлера документального фільму «Шляхом Колумба»
17 березня о 15.00 у приміщенні Міністерства культури і туризму України (вул. Івана Франка, 19) відбудеться прес-конференція з презентацією майбутнього документального фільму «Шляхом Колумба», який екранізує 40-денну експедицію через Атлантичний океан української команди Equites.
 
Фільм презентує досвід 40-денного голодування під час Різдвяного посту, а також виживання в екстремальних умовах. Цей іміджевий кінопродукт формату телеканалів National Geographic, Discovery, BBC підтримано Міністерством, оскільки він спрямований на світовий кіноринок.
 
Зараз кіностудія «Укркінохроніка» розробляє промоційний ролик для представлення іноземній спільноті. У ролі оповідача фільму виступить Жерар Депардьє.
 
У прес-конференції візьмуть участь: Міністр Василь Вовкун, команда Equites – Голтіс, Костянтин Могильник та Андрій Супрун, кінооператор Сергій Михальчук.
 
На прес-конференції відбудеться показ трейлера майбутнього фільму, фотоматеріалів, відзнятих протягом експедиції, та презентовано медичний звіт експерименту.
 
Акредитація для журналістів:
(акредитовані журналісти отримають відео- та фотоматеріали)
 
8 (044) 235-22-33
8 (068) 358-41-20
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9168
Читайте також
07.03.2009 14:14
Олександр Михельсон
, для «Детектор медіа»
38 125
05.03.2009 16:48
Ірина Панченко
, для «Детектор медіа»
26 887
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду