detector.media
13.03.2009 13:57
17 березня відбудеться прес-конференція з показом трейлера документального фільму «Шляхом Колумба»
17 березня о 15.00 у приміщенні Міністерства культури і туризму України (вул. Івана Франка, 19) відбудеться прес-конференція з презентацією майбутнього документального фільму «Шляхом Колумба», який екранізує 40-денну експедицію через Атлантичний океан української команди Equites.
 
Фільм презентує досвід 40-денного голодування під час Різдвяного посту, а також виживання в екстремальних умовах. Цей іміджевий кінопродукт формату телеканалів National Geographic, Discovery, BBC підтримано Міністерством, оскільки він спрямований на світовий кіноринок.
 
Зараз кіностудія «Укркінохроніка» розробляє промоційний ролик для представлення іноземній спільноті. У ролі оповідача фільму виступить Жерар Депардьє.
 
У прес-конференції візьмуть участь: Міністр Василь Вовкун, команда Equites – Голтіс, Костянтин Могильник та Андрій Супрун, кінооператор Сергій Михальчук.
 
На прес-конференції відбудеться показ трейлера майбутнього фільму, фотоматеріалів, відзнятих протягом експедиції, та презентовано медичний звіт експерименту.
 
Акредитація для журналістів:
(акредитовані журналісти отримають відео- та фотоматеріали)
 
8 (044) 235-22-33
8 (068) 358-41-20
Pres-sekretar@mincult.gov.ua
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY