9 березня о 22.20 на «Інтері» - документальна стрічка власного виробництва «Обережно: НЛО!»

4 Березня 2009
15320
4 Березня 2009
14:43

9 березня о 22.20 на «Інтері» - документальна стрічка власного виробництва «Обережно: НЛО!»

15320
9 березня о 22.20 на «Інтері» - документальна стрічка власного виробництва «Обережно: НЛО!»
Документалісти «Інтера» вирішили дослідити тему неопізнаних літаючих об'єктів. Фільм «Обережно: НЛО!», присвячений паранормальним явищам, можна буде побачити в ефірі у понеділок, 9 березня, о 22.20.
 
Автор - Костянтин Ковригін, режисер - Олексій Лябах (студія «07 Продакшн», т/к «Інтер»).
 
Лікарі стверджують, що серед осіб, які кажуть, буцімто контактували з НЛО, дуже високий рівень психічних розладів - майже 90%.
 
Віримо ми в інопланетян чи ні, але факт залишається фактом: розгадати таємницю НЛО вчені намагаються з часів Другої світової війни. Мало того - за особистим наказом Леоніда Брежнєва в Радянському Союзі навіть була створена спеціальна комісія, що займалася відстеженням усіх повідомлень про НЛО.
 
Сьогодні деякі з документів комісії розсекречені і використані в документальному фільмі «Інтера».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15320
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
MFVC
5535 дн. тому
Вот это да! Безлюдная из небытия вытаские все новых и новых, старых персонажей. Этот какой такой ковригин? Которго за профнепригодность в свое время вышвырнули? Или это новый Ковригин?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду