27 лютого – 1 березня – безкоштовний триденний тренінг «Розвиток судової журналістики в Україні»

5 Лютого 2009
8667
5 Лютого 2009
16:31

27 лютого – 1 березня – безкоштовний триденний тренінг «Розвиток судової журналістики в Україні»

8667
27 лютого – 1 березня – безкоштовний триденний тренінг «Розвиток судової журналістики в Україні»
Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» запрошує журналістів узяти участь у триденному тренінгу «Розвиток судової журналістики в Україні», який відбудеться 27, 28 лютого – 1 березня 2009 року в офісі МГО «Інтерньюз-Україна».
 
Місце проведення: 27 лютого – 1 березня 2009 року в офісі МГО «Інтерньюз-Україна», вул. Ризька 15, м . Київ.
 
Цей тренінг є спільним заходом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Міжнародної громадської організації «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Україна: верховенство права»
.
На тренінгу учасники дізнаються: про основи судової журналістики; стандарти, принципи та жанри судової журналістики; про особливості висвітлення судового процесу;
як взаємодіяти з суддями та прес-секретарями судів; як взаємодіяти з адвокатами;
ознайомляться з основами судової системи України та дізнаються про правовий захист журналістів тощо.  
 
Тренерами будуть: Павло Моісеєв – директор із правових питань «Інтерньюз-Україна». Провів понад 30 тренінгів щодо регулювання рекламної діяльності, спонсорства, оподаткування реклами, в тому числі й із представниками, керівниками та співробітниками секретаріатів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Член експертної ради з питань діяльності медіа під час виборів. Член експертної ради при Секретаріаті президента з питань мовної політики, магістр права, магістр із фінансового менеджменту.
 
Ігор Куляс – на телебаченні майже 20 років. Має значний досвід роботи від журналіста загальнонаціональних та мережевих телекомпаній до шеф-редактора телекомпанії «Новий канал» («Репортер», 1999-2002 роки). Був тренером «Інтершколи». Нині співпрацює з «Інтерньюз-Україна», є автором та викладачем спеціалізованих навчальних програм для працівників телекомпаній, тренер-конкультант із телевиробництва.
 
Олександр Макаренко – з 1995 року – ведучий програм і редактор новин на ФМ-радіостанціях. Займався організацією та підготовкою телевізійних ток-шоу в Україні та Білорусі. З 2001 року – директор департаменту тренінгів МГО «Інтерньюз-Україна». Був тренером «Інтершколи». Нині – тренер-консультант МГО «Інтерньюз-Україна» з телевиробництва.
 
Організатори покривають такі витрати: дорожні витрати учасників за наявності квитків (потяг вагон купе або рейсовий автобус); проживання в готелі; харчування.
Участь у тренінгу тільки за попередньою реєстрацією. Кількість місць обмежена.
 
Додаткова інформація за телефонами: (044) 448-44-40, (044) 501-92-03, 8(067) 243-63-55, або за електронною адресою osushytska@internews.ua  (Ольга Сушицька).
 
Заповніть нижче наведену нижче реєстраційну анкету та вишліть її до 18:00 16 лютого 2009 року координатору тренінгу Ользі Сушицькій на адресу електронної пошти osushytska@internews.ua або по факсу 8(044) 458-44-40, 501-92-03.
 
Реєстраційна анкета
ПІБ журналіста, який буде брати участь у тренінгу
Назва ЗМІ, яке Ви представляєте
Ваша посада
Адреса та контактні телефони, факс, e-mail
Досвід роботи в ЗМІ
Ваш особистий досвід роботи по тематиці судової журналістики/ юриспруденції
Ваші очікування від тренінгу?
Чи маєте досвід участі у подібних тренінгах? Якщо так, де проходили навчання?

Як Ви плануєте використовувати отриманні на тренінгу знання?

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8667
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Маша
5574 дн. тому
Хорошое дело
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду