6 лютого у «Кінопанорамі» відбудеться премьера фільму «Райські птахи»

5 Лютого 2009
18588
5 Лютого 2009
15:49

6 лютого у «Кінопанорамі» відбудеться премьера фільму «Райські птахи»

18588
6 лютого у  «Кінопанорамі» відбудеться премьера фільму «Райські птахи»
У п'ятницю, 6 лютого, о 19:00 у артхаус-кінотеатрі «Кінопанорама» відбудеться премьера фільму «Райські птахи».
 
Відкриє прем'єру режисер картини Роман Балаян і продюсер Оле Кохан. У цей же день о 20:30 Роман Балаян представить свій фільм у кінотеатрі «Батерфляй-Ультрамарин».  
 
 
СРСР початку 1980-х. Часи відкритих масових переслідувань начебто у минулому, але слухати закордонні радіостанції все ще заборонено, а висловлювати свою думку в присутності сторонніх - небезпечно. Головні герої мають виступити проти нелюдської державної машини, поставити на кін свої життя і довести, що на шляху до справжньої свободи зупинити людину не в змозі ніхто і ніщо.
 
Вім Вендерс про картину Романа Балаяна «Райські птахи»: «Цей фільм справив на мене сильне враження. Особливо, якщо врахувати, що Роман Балаян не знімав уже п'ять років. Кіно з неймовірною фантазією, зроблене у властивій йому манері, подане особливою мовою».
 
Фільм «Райські птахи» виходить у прокат у кінотеатрах «Київ», «Жовтень», «Аладін», «Батерфляй-Ультрамарин», «Кінопанорама».
 
Інформація про фільм на сайті.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18588
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду