Чат зі Святославом Вакарчуком завершено

12 Грудня 2008
7543
12 Грудня 2008
10:36

Чат зі Святославом Вакарчуком завершено

7543
Чат зі Святославом Вакарчуком завершено
12 грудня о 13.00 на http://chat.detector.media відбувся чат із народним депутатом України (фракція «Наша Україна – Народна самооборона»), членом Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, музикантом, лідером рок-групи «Океан Ельзи» Святославом Вакарчуком. Повний текст чату буде опублікований найближчим часом.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7543
Коментарі
45
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
лада
5634 дн. тому
Скажіть, будь ласка, як довго тривала робота над альбомом "Вночі"? Які з пісень альбому у вас найулюбленіші? Розкажіть історію їх появи
Фан Вакарчука
5634 дн. тому
Привіт! Вакарчуче, це правда, що ти став відомим і заробив бабло тільки тому, що ти є "мажор", син екс-ректора Львівського універу і нині міністра освіти? Купа талановитих людей не змогла пробитися, але ти "на коні". Ти хоч розумієш, якою ганьбою ти за це вкритий?
Юля
5634 дн. тому
Святославе, я вважаю, що Ви правильно вчинили, пішовши з політики. Який осад лишився після ВР?
Александр
5634 дн. тому
Слава, новый альбом очень хорош, бесспорно, но "атмосферен", если можно так выразиться. И атмосфера невеселая, на мой взгляд. Вам было грустно, когда Вы писали эту музыку?
Кіра
5634 дн. тому
Чому ця музика не могла вийти на черговому альбомі ОЕ? Чим вона принципово відрізняється?
Дмитрий
5634 дн. тому
Творческий продукт, становясь публичным, так или иначе влияет на сознание и поведение тех, кто его способен воспринять. Святослав, как Вы думаете, какой должна быть позиция творческого человека в этом кризисном обществе? Насколько вообще творческий продукт может быть социально значим, где предел его потенциального влияния?
Катя
5634 дн. тому
Святославе, я читала, що Вночі найскладніший та найдорожчий проект у Вашій кар"єрі. А в чому полягає його складність? Хіба альбоми ОЕ менш складними для Вас були?
Sport
5634 дн. тому
До якого конкретно музичного стилю можна віднести Вночі?
Мирося
5634 дн. тому
Альбом Вночі розрахований на масового слухача? Якою Ви бачите людину, що купила диск? Її портрет. Дякую
Влад
5634 дн. тому
Чи є в Україні музичні критики, яких Ви поважаєте?
Марійка
5634 дн. тому
Чим для Вас стала робота у Верховній Раді? Це повне розчарування у владі як такій і в можливості щось змінити, чи поштовх до пошуків нових проектів та інших можливих важелів впливу на ситуацію в державі?
Марина
5634 дн. тому
Святослав, а как повлияло "Вночі" на отношения внутри Океана Ельзи?
Олёна
5634 дн. тому
Святослав, огромное спасибо за творчество, за все что вы делаете. в Москев "Вночi" еще нет, но мне привезли его из Харькова и вот ,что я хочу сказать... вночi-бьёт по всем живым органам. я не представляю какие эмоции и чувства должен пережить человек, чтобы писать подобные тексты и музыку. ваша искрометная искренность и настоящесть-ценится мною больше всего. а вопрос у меня очень простой,когда будете выступать в Москве или в Киеве ? дякую)
Tata
5634 дн. тому
Слава, доброго Вам дня) Не обращайте внимание на ту ерись, что видете. Мы очень любим и ценим то, что Вы делаете. Спасибо за эту светлую музыку. Просто спасибо.
Іра
5634 дн. тому
Яку культурну подію цього року в Україні та в світі Ви вважаєте найяскравішою?
Анна
5634 дн. тому
Слава, мы "Океан Эльзы" очень любим и уважаем, и вопрос мой, пожалуйста, не воспринимайте в политическом контектсте. Вы у нас в Москве на корпоративах по-русски поете? И какие песни, если не секрет, народные? Очень бы хотелось услышать хоть разок...
Максим
5634 дн. тому
Доброго дня, Святославе! По-перше, хочу подякувати за альбом "Вночі". Хотів би почути відповіді на такі питанні: 1. Це питання мабуть піднімається не в перше, але на жаль на сьогодні так і не має матеріального втілення. Скажіть будь-ласка як скоро ми можемо побачити офіційні DVD релізи концертів "Тихий Океан", "Глорія" 2. Періодично повертається відчуття, що ця Верхова Рада ще може принести користь країні. Чи не шкодуєте Ви що склали депутатські повноваження? Чи думали Ви, що на ваше місце по списку може пройти непорядна людина?
1+1
5634 дн. тому
Славко, добре що ти пішов з політики.Уважуха.Твій колишній однофракційник Луценко змінив гасла- замість "Бандитам тюрьми!" тепер у нього в модє "Журналістів в тюрьми!". Набрехав на ТСН з три короби, а тепер каже, що це непорозуміння...Що ти скажешь? Ми тебе любимо!)
1+1
5634 дн. тому
Славко, добре що ти пішов з політики.Уважуха.Твій колишній однофракційник Луценко змінив гасла- замість "Бандитам тюрьми!" тепер у нього в модє "Журналістів в тюрьми!". Набрехав на ТСН з три короби, а тепер каже, що це непорозуміння...Що ти скажешь? Ми тебе любимо!)
Давид Духовный
5634 дн. тому
Слава, прочитал 5 статей о проекте "Вночі" и в очередной раз загрустил по поводу уровня нашей журналистики. У Вас не возникает ощущения, что Вы часто мечете бисер...? Вас не раздражает, что люди по-прежнему с большим удовольствием читают о том, какое у вас авто и где вы проводите выходные, чем ваши весьма интересные соображения по поводу того, что происходит у нас в обществе, культуре и политике? Скажите, есть ли ваше интервью, которое вы посоветовали бы прочитать тем, кто действительно хочет услышать ваш месседж? Спасибо.
Борис Абрамович (мисто Лондон)
5634 дн. тому
Как "Океан Эльзы" истратил миллион долларов "премиальных", полученных за майданные выступления во время оранжевых событий 2004г.? Каким образом "лидер гурту" узнал о своём призвании на народо-депутатство: батько позвонили и сообщили шо место уже оплачено, получил SMS из парткома, или как пани Лыжичко - "внезапно" из Интернета?
Освитянин
5634 дн. тому
Во все украиноязычные школы Донбасса начали поступать абсолютно новые учебники по предмету «Музичне мистецтво» для 8 класса. Кроме уроков о Верди и Чайковском ребята будут изучать историю The Beatles, Pink Floyd и Queen. Не забыли авторы и об украинской "тяжелой" музыке. И честь представлять ее на страницах школьного учебника выпала "Океану Эльзы". "ОЭ" группа, безусловно, по мнению руководства Министерства образования и науки, достойная, но почему в учебнике нет ни строчки о "Воплях Видоплясова" и "Скрябине", что составляют конкуренцию "ОЄ"? Неужели они хуже ""ОЭ"? Раз упомянули МинОбразования, то позвольте узнать, а почему Ваш отец г-н Иван Александрович, его министр, не откажется от занимаемой высоко должности, следуя Вашему благородному примеру, ведь 18 декабря будет ровно год со дня его назначения, однако, за этот год он ничего хорошего не сделал для искоренения негативных тенденций в системе образования, которая давно находится в упадке, что намного страшнее какого-либо финансового кризиса?
fialka
5635 дн. тому
Слава, о том, чтоб порадовать нас прозой из под Вашего пера не задумывались ? Понятно, что мемуары Вам пока едва ли захочется писать, но вот юмористические рассказы из Вашей жизни, наверное у вас такого материала в памяти полно ?
Алла
5635 дн. тому
Слава, дякую за новину, що незабаром ми побачимо телеверсію концерту "Вночі"))) А телеверсія концерту в підтримку альбому "Міра" не планується?
Алла
5635 дн. тому
Слава, давайте помріємо...Якщо можливо було б зупинити час, або повернути якусь мить чи день назад, хотіли б ви це зробити? Принаймі не назавжди, а так, щоб пережити ті хвилини знову спочатку ще один раз?
Алла
5635 дн. тому
Слава, якось у вашому інтерв'ю дізналася, що ви читали книгу Юкио Мисима "Звук воды", одразу ж захотіла прочитати. Дуже сподобалась, дякую))) А яка книга Юкио Мисима Ваша улюблена?
Ящерица
5635 дн. тому
Слава, а какие песни с последней пластинки у Вас любимые? И еще: не хотите фильм снять с этой музыкой? По-моему очень киношные песни получились, слушая такие всегда хочется немного больше - видеоряда, подоплеки, предистории...
Алла
5635 дн. тому
Слава, коли Ви писали текст пісні Wherever you are Ви думали англійською, тобто одразу написали її на англійській мові, чи можливо спочатку це були нотатки українською? Дуже цікаво... А взагалі у Вас багато англомовних пісень, яких ми ще не чули?
Алла
5635 дн. тому
Слава, чи заходите Ви на сайт vnochi.com щоб прочитати відгуки про альбом? Сподіваємось, що читаючи їх ви радієте і вже думаєте про наступні концерти, яких ми дуже чекаємо)))
Алла
5635 дн. тому
Слава, скажіть чи буде афтограф сесія до альбому "Вночі"? Ящо буде, то це буде тільки у Києві чи можна чекати, що вона відбудеться і в деяких інших містах? І коли хоча б приблизно це станеться? P.S. Дякую Вам і всім хто працював над альбомом "Вночі"! Його можна слухати не зупиняючись знову і знову! Це дійсно шедевр!
Tata
5635 дн. тому
Святослав, здравствуйте. Как Вы думаете, одинокий человек - есть свободный?? Считаете ли себя таковым?
Аня_с семейки
5635 дн. тому
Привет Славятослав! :)) Хочется сказать спасибо за альбом, прекрасная музыка, прекрасные стихи, прекрасное исполнение. А ещё спасибо, что ответил в прошлом чате мне про свое отношение к словам Ф.Рузвельта :)) Украсила свою работу твоим комментом :) Слава, прочла в вашем интервью, что вы в Москве также будете давать закрытый концерт, как и в Киеве презентовали "В ночi". Расстроилась. А можно поклонникам с форума "Семейка" попасть на концерт? Мы все очень ждём и очень хотим услышать живое исполнение песен ;)
Нічник
5635 дн. тому
Святослав, чому ви вирішили створити альбом окремо від ОЕ? Я розумію, що він зовсім відрізняється від ОЄшних платівок... невже представляти щось нестандартне гуртом - важще, ніж одному?
1+1
5635 дн. тому
Славко, ми тебе любимо!Добре, що ти пішов з лав депутан- це безпрецедентний вчинок!!!!Добре, що ти неразом з ганьбою НУНС Луценком!!!Коли слухаєм твоє геніальне "Сосни", хочеться щоб Луценко почув його в руському звучанні назви.Чому на твою думку Луценко хоче залишити незмінною систему МВС?Чому він хоче лупцювати твоїх фанів, як дівчат-фанів Динамо? Чому ти не кажеш йому вголос- FAQ? Приходь до нас- ми тобі раді!)
Инна
5635 дн. тому
Здравствуйте, Слава! Спасибо Вам за Ваш великолепный альбом Вночі! Это поистине шедевр. Скажите, а когда Москва сможет увидеть эту концертную программу? Уже просто не терпится увидеть и услышать этот шедевр вживую.
Анастасія
5635 дн. тому
Святославе! Величезне особисте ДЯКУЮ Вам за альбом "Вночі", велика подяка усім людям, які допомагали його створити, цей альбом не описати словами, кожна пісня викликає бурю емоцій!!! Вибачте за особисте питання, зрозумію, якщо не відповісте на нього: нещодавно припинила свою роботу в гурті Ляля - її рішення пов'язане лише з роботою чи і з Вами також? Бажаю Вам щастя та творчого натхнення.З повагою до Вас та Вашої творчості! Дякую за те, що не зупиняєтесь!
fialka
5635 дн. тому
В Беларуси, конкретно в Гомеле, возможно , такое, что Вы согласитесь показать " В ночi"? Будем очень ждать.
fialka
5635 дн. тому
Спасибо, Слава за совет по поводу Мураками, прочла, очень понравилось, буду постигать автора дальше, необычно для нашего славянского темперамента, но тем и интересно. А вопрос, знаете, есть такие книги, запойные, что начнешь читать--- не заметил ,как и конец, а ты будто с героями жизнь прожил! Из последнего , что Вы читали, попадалось что- то такое? Или фильм такой, о ктором еще потом несколько дней размышляешь? Может поделитесь?
Susy73
5635 дн. тому
Привет,Славик)))Замечательный альбом у тебя вышел,спсибо огоромное)))Как ты относишься к тому,что он уже в первый день выхода разлетелся по сети,и не скачал его только ленивый?И когда нам ждать в России официального релиза-хочется уже ощутить это чудо у себя в руках?))
Инна Кисилева
5635 дн. тому
Святослав, Вы бывший нардеп , бывший член Комитета ВР по вопросам свободы слова и информации.Вы заслуживаете уважение, как человек сдавший свой депутатский мандат.Однако наверняка Вы в курсе, что из 173-х стран ежегоднего рейтинга свободы слова в мире Украина заняла 87- е место. Во многом это заслуга МВД, и министра Ю.Луценко- человек вроде хотел изменить систему, а система очень быстро изменила его.Теперь он защищает эту систему, призывает не разрушать эту систему, которая калечит невинных граждан. Наверняка Вы слышали о том, как г-н Луценко позволил себе голословно оскорблять канал "1+1", и журналиста ТСН Ж.Новосельцева. А потом заявляет, что это всего лишь недорозумение. Ваша, как принципиального и честного человека, оценка моральных качеств Ю.Луценка (о профессиональных скажет суд).Спасибо.
Reporter
5635 дн. тому
Уважаемый член Комитета ВР по вопросам свободы слова и информации, МО "Репортеры без границ" недавно обнародовала очередной ежегодный рейтинг свободы слова в мире. Из 173-х стран, вошедших в список, Украина заслуженно заняла 87- е место. Когда же наконец в Украине вместо профанации, словоблудия, квазиполемики и наигранного выяснения отношений будет настоящая свобода слова с насыщенными, а не пустословными дискуссиями? На 120-е место в этом рейтинге опустилась дружественная Грузия, где журналистам чинились препятствия при освещении августовского конфликта с Россией. Каково Ваше мнение: будут ли чинить препятствия иностранным неангажированным журналистам при освещении возможного подобного конфликта на территории Украины? И будет ли справедливо украинским гражданам предоставлена равноправная свобода воли?
Телебачивець
5635 дн. тому
Вельмишановний пане Вакарчук, будучи народним депутатом України, що корисного для Народу України зробили особисто Ви?
amoralnyj lvivjanyn
5635 дн. тому
Питання до одного з головних моралістів країни. Коли в нашій країні заборонять показ еротичних сцен на тб, в інтернеті, кінотеатрах? Вони змушують громадян України до аморальних дій, які перекреслюють світле надбання Радянського Союзу - ідею, що "Сексу в нас нема". Коли заборонять в Україні усі книги Маркіза де Сада, Захер-Мазоха тощо? Не зупиняйтесь на порнографії - еротику теж на смітник і заборонами по ній. Насильство, кров, хамство на ЗМІ - ніщо. Прояви фізичного потягу - ось з чим треба боротися. Ось що розбещує наші моральні і чисті українські голови. Чим більше заборон - тим краще. Буде порядок. І моральне життя, як в Ірані чи Саудівській Аравії. Дякую Вам за мораль.
царь Дадонъ
5635 дн. тому
Славик, скажи, на твою укро-кабзоновщину оранжевых сгоняют принудительно, по партийным спискам, или это классический для психиатрии "порыв свидомости" типа Баба-Параски? И вообще, проясни, тебя всё-таки слушать нужно или только смотреть без звука, как вообще пользоваться? Спасибо (укр. - дякую)
marolya
5635 дн. тому
Хіба Вакарчук не склав мандат депутата?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду