30 листопада Юрій Луценко коментуватиме розслідування «ТСН» у студії «1+1»

28 Листопада 2008
15914
28 Листопада 2008
13:52

30 листопада Юрій Луценко коментуватиме розслідування «ТСН» у студії «1+1»

15914
30 листопада Юрій Луценко коментуватиме розслідування «ТСН» у студії «1+1»
У неділю, 30-го листопада, в програмі «ТСН. Тиждень» міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко розповість про будні української міліції, а також відповість на запитання глядачів. Міністр пообіцяв розставити крапки над «і» щодо кожного розслідування журналіста «ТСН» Жана Новосєльцева.
 
Як повідомляє «1+1», глядачі мають змогу поставити свої запитання Юрію Луценку. Для цього достатньо написати листа на адресу ask@1plus1.com.ua і почути відповідь міністра у прямому ефірі «1+1» у неділю о 19.30.
 
Нагадаємо, 17 листопада 2008 року телеканал «1+1» в рамках інформаційної передачі «ТСН» розпочав показ документального циклу журналістських розслідувань «Жерсть мундиру». Основна мета проекту – привернути увагу громадськості та керівників МВС України і інших силових структур до проблем, пов'язаних з корупцією та службовими зловживаннями у правоохоронних органах.
 
Резонансне журналістське розслідування Жана Новосєльцева викликало не тільки гарячі дискусії навколо діяльності правоохоронних органів України, а й спровокувало погрози на адресу автора проекту. На прохання Наталії Катеринчук, керівника департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення каналу «1+1», СБУ надала Жану Новосєльцеву охорону.
 
В свою чергу, Міністерство внутрішніх справ України вважає, що цикл журналістських розслідувань «Жерсть мундиру» є цілеспрямованою кампанією щодо дискредитації міліції. Канал «1+1» вирішив запросити Юрія Луценка у прямий ефір, щоб особисто обговорити із ним позицію міністерства.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15914
Теги:
Читайте також
02.12.2008 13:13
Евгений Минко
62 283
02.12.2008 11:29
Олег Шинкаренко, «Дело»
40 689
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5640 дн. тому
"Канал «1+1» вирішив запросити Юрія Луценка у прямий ефір, щоб особисто обговорити із ним позицію міністерства." Инициатива от 1+1 не исходила. На самом деле не 1+1 пригласила Луценко в воскресенье, а сам Луценко на прессухе позавчера озвучил желание прийти на 1+1 и поговорить по поводу "Жерсти мундира".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду