detector.media
28.11.2008 13:52
30 листопада Юрій Луценко коментуватиме розслідування «ТСН» у студії «1+1»
У неділю, 30-го листопада, в програмі «ТСН. Тиждень» міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко розповість про будні української міліції, а також відповість на запитання глядачів. Міністр пообіцяв розставити крапки над «і» щодо кожного розслідування журналіста «ТСН» Жана Новосєльцева.
 
Як повідомляє «1+1», глядачі мають змогу поставити свої запитання Юрію Луценку. Для цього достатньо написати листа на адресу ask@1plus1.com.ua і почути відповідь міністра у прямому ефірі «1+1» у неділю о 19.30.
 
Нагадаємо, 17 листопада 2008 року телеканал «1+1» в рамках інформаційної передачі «ТСН» розпочав показ документального циклу журналістських розслідувань «Жерсть мундиру». Основна мета проекту – привернути увагу громадськості та керівників МВС України і інших силових структур до проблем, пов'язаних з корупцією та службовими зловживаннями у правоохоронних органах.
 
Резонансне журналістське розслідування Жана Новосєльцева викликало не тільки гарячі дискусії навколо діяльності правоохоронних органів України, а й спровокувало погрози на адресу автора проекту. На прохання Наталії Катеринчук, керівника департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення каналу «1+1», СБУ надала Жану Новосєльцеву охорону.
 
В свою чергу, Міністерство внутрішніх справ України вважає, що цикл журналістських розслідувань «Жерсть мундиру» є цілеспрямованою кампанією щодо дискредитації міліції. Канал «1+1» вирішив запросити Юрія Луценка у прямий ефір, щоб особисто обговорити із ним позицію міністерства.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY