У рамках журналістського експерименту Ілларіон Павлюк створив власну секту

12 Листопада 2008
24843
12 Листопада 2008
19:17

У рамках журналістського експерименту Ілларіон Павлюк створив власну секту

24843
У рамках журналістського експерименту Ілларіон Павлюк створив власну секту
Команда студії «07 продакшн», готуючи документальне розслідування «Секти», створила власну вигадану релігію, зареєструвала її і навіть зібрала адептів, повідомляє прес-служба каналу «Інтер».
 
У процесі роботи над розслідуванням документалісти «Інтера» вступили у лави Церкви об’єднання (мунітів). Також вони, діючи в рамках закону, зареєстрували власну релігійну організацію – «церкву Пастора Дмитра Ладоги», забезпечили її рекламну кампанію і вже на другому служінні почули від адептів вигаданої ними секти запитання, куди перераховувати гроші.
 
Фільм Ілларіона Павлюка та Олексія Лябаха «Секти» «Інтер» покаже 20 листопада о 22.35.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24843
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
onno
5637 дн. тому
Падлюк, Западлюк кого это волнует. Главное рйтинги. Все там будем.
Инсайдер
5641 дн. тому
А почему все вы думаете, что это был эксперимент? Кто знает, сколько месяцев Иллариону осталось рядом с Безлюдной? Вот он и подготовил себе запасной аэродром.
сотрудник НКВД
5642 дн. тому
"нада", говорите? Илларион Падлюк - законченный негодяй. Мне ничего не известно о его таланте. Разве что о талантах негодяя. Каковы же могут быть плоды такого таланта? Иллариону нужно всерьез задуматься о своих поступках и глубоко раскаяться в том, что он натворил в жизни. А натворил он порядочно. Ох как порядочно. Возмездие идет по пятам за ним. Возмездие неизбежно. Без покаяния ему не спастись.
не гоните
5642 дн. тому
Илларион очень талантливый журналист, и остается им находясь на руководящей должности. Тем кто критикует его, нада посмотреть сначала на себя и что вы в жизни сделали.
Инквизитор
5642 дн. тому
Похоже Илларион Падлюк - таки продал душу дьяволу. Он даже внешне похож на злого веселого чёртика. Гореть ему в аду.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду