Юлія Тимошенко візьме участь у «Майдані» на 5 каналі

2 Листопада 2008
11567
2 Листопада 2008
12:36

Юлія Тимошенко візьме участь у «Майдані» на 5 каналі

11567
Юлія Тимошенко візьме участь у «Майдані» на 5 каналі
2 листопада прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко візьме участь у ток-шоу «Майдан» на 5 каналі, повідомляє УНІАН  із посиланням на прес-службу глави уряду.
 
Програма розпочнеться о 19.15. Юлія Тимошенко відповідатиме на запитання політологів, а також громадян, які будуть на прямому зв’язку із студією з Хрещатика.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11567
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5673 дн. тому
Встреча прошла.Как всегда вокруг враги:профессоры,геологи,мазурики,холуи(а Карасев страдает за правду),воры и мздоимцы.И тут призыв:"Давайте объединимся".С кем, Юлия Владимировна? Все же плохие!
5673 дн. тому
пля, сегодня же интерлагос. неужели нельзя было перенести интервью на другое время ?..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду