25 вересня в рамках проекту «Vitalnya E-media» пройде зустріч з Маріо Корті

22 Вересня 2008
36851
22 Вересня 2008
11:32

25 вересня в рамках проекту «Vitalnya E-media» пройде зустріч з Маріо Корті

36851
25 вересня в рамках проекту «Vitalnya E-media» пройде зустріч з Маріо Корті

У четвер, 25 вересня, о 18 годині в рамках проекту Еволюшен Медіа «Vitalnya E-media» відбудеться зустріч з прозаїком, перекладачем, журналістом Маріо Корті.

Маріо Корті народився в Італії, виріс в Аргентині, навчався в Міланській консерваторії, працював перекладачем. З 1979 року – на Радіо «Свобода» в Мюнхені та Празі. Очолював відділ Самвидаву. З 1998 по 2003 – директор Російської служби Радіо «Свобода».

Маріо Корті – укладач збірників про радянський дисидентський рух, автор радіопередач на історичні, історико-музичні теми. Серед них – «Моцарт і Сальєрі», «Казанова – європейська доля», «Танго», «Різдво в класичній і народній музиці», «Вогняний реквієм» та багатьох інших.

Маріо Корті – особливий літератор: італієць, що пише російською. В 2002 році його книжка «Дрейф», надрукована у видавництві «Вагріус» (Росія), була перекладена українською мовою.

Темою дискусії стануть проблеми сучасної журналістики.

Питання, винесені на дискусію:

- яку роль відіграють політичні симпатії журналістів у західних демократіях?

- чи потрібно множити кількість газет і журналів в Україні?

- цензура чи самоцензура?

- чи є «заказуха» та «джинса» в західній журналістиці?

- користь і шкода сучасної політкоректності...

Захід пройде 25 вересня о 18 годині за адресою: Жилянська 12-А у вітальні Еволюшен Медіа.

Участь у зістрічі необхідно підтвердити за телефоном: 8(067)5961199 (Оксана Пурик) або електронною поштою vitalnya@e-media.com.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
36851
Читайте також
18.10.2008 11:33
Марія Старожицька, Олена Чекан, Павло Солодько, «Український тиждень»
32 891
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду