21 червня в Одесі відбудеться семінар АУП «Журналістька етика»

2 Червня 2008
13943
2 Червня 2008
17:40

21 червня в Одесі відбудеться семінар АУП «Журналістька етика»

13943
21 червня в Одесі відбудеться семінар АУП «Журналістька етика»

Фонд Конрада Аденауера та Академія Української преси запрошують взяти участь у семінарі «Журналістька етика», який відбудеться 21 червня в м. Одеса, в приміщенні конференц-зали готелю «Лермонтовський» (пров. Лермонтовський, 2, тел: 8048 717 78 77).

 

Організатори беруть на себе витрати на проїзд, проживання (1 доба) та харчування учасників семінару.

 

Тренери:

 

Вернер Д'Інка – головний редактор та видавець «Франкфуртер альгемайне цайтунг» (підзаголовок - «Газета для Німеччини»), або ж «Еф-а-цет»(так звучить абревіатура газети німецькою мовою). Газета є найпопулярнішим виданням в середовищі лідерів громадської думки ФРНі. Основну увагу газета приділяє зовнішній політиці, висвітленню та аналізу подій у світі. Україна, в середньому згадується до 300 матеріалів в рік - як в безпосередньо присвячених стану української політики, економіки, культури, так і в тих, де про нашу державу йшлося в контексті ширшої теми.

 

Валерій Іванов – Президент Академії Української Преси, професор, доктор філологічних наук з спеціальності – журналістика, докторська дисертація «Методологія та методика дослідження змісту масової комунікації», дійсний член-академік Академії наук вищої школи України. Завідувач кафедри реклами та паблік рилейшенз КНУ ім. Т.Шевченка. Викладає навчальні курси: «Техніка оформлення газети» з 1991 р., «Соціологія масової комунікації» з 1992 р., спецкурс «Соціологічні методи дослідження ЗМК» з 1992 р. Автор 306 наукових праць, в тому числі 15 монографій і 45 брошур, 20 підручників і навчальних посібників, в тому числі підручника «Журналістська етика». Консультант Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, член Фахової ради з суспільних наук МО України, член Комісії з журналістської етики, член Громадської Ради при Національній Раді з телебачення та радіомовлення України, член Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президенті України, член Громадської Ради при Комітеті зі свободи слова та інформації.

 

Контактна особа: Оксана Волошенюк, Директор АУП

Тел:8067 -5049802б, 8(044) 4409535

e-mail: oksana@aup.com.ua

 

В додатку:

Анкета учасника семінару

Програма семінару

 

Всі учасники тренінгу отримують видання «Журналістська етика» та сертифікати участі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13943
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Конрад Іванович
5829 дн. тому
Хіба це не верх блюзнірства, що етики навчає Валерій Іванов, якого ловили на плагіаті, простіше, крадіжці чужої праці. Навіть цікаві студентські курсові і дипломні цей проФФесор привласнював собі без крихти совісті. Мабуть, справно платить відкати клеркам фонду Аденауера!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду