30-31 травня Незалежна медіа-профспілка проведе у Запоріжжі тренінг «Робота журналістів з офіційними джерелами інформації»

15 Травня 2008
8172
15 Травня 2008
14:25

30-31 травня Незалежна медіа-профспілка проведе у Запоріжжі тренінг «Робота журналістів з офіційними джерелами інформації»

8172
30-31 травня Незалежна медіа-профспілка проведе у Запоріжжі тренінг «Робота журналістів з офіційними джерелами інформації»
30-31 травня 2008 року Незалежна Медіа-профспілка України запрошує журналістів Запоріжжя, які під час своєї роботи звертаються до місцевих органів влади, різноманітних організацій та установ за офіційною інформацією, на дводенний тренінг «Робота журналістів з офіційними джерелами інформації». Про це повідомляється на сайті Незалежної Медіа-профспілки.
 
Тренери: Олександра Чурінова, тренер з практичної журналістики IREX, та Сергій Гузь, 1-й заступник голови Незалежної Медіа-профспілки України. Під час участі у роботі тренінгу учасники дізнаються про роль джерел інформації в роботі журналіста, отримають інформацію про класифікації джерел, навчаться працювати з документами, прес-релізами та інформаційними повідомленнями, отримають навички складання інформаційних запитів, ознайомляться з механізмами та методами отримання інформації від офіційних осіб, дізнаються про методи перевірки достовірності джерел інформації, а також отримають інформацію про правові аспекти роботи з джерелами інформації.
 
Участь у тренінгах є безкоштовною. Учасники забезпечуються необхідними для роботи під час тренінгу методичними матеріалами.
 

Щоб стати учасником тренінгу потрібно заповнити заявку учасника (форма додається), та надіслати її працівникам НМПУ електронною поштою на обидві адреси: (golova@profspilka.org.ua та   vorotilov@yahoo.com ). З числа всіх бажаючих, хто надішле заявки, буде сформована група учасників кожного тренінгу. Всіх, хто надішле заявки, буде поінформовано про результати розгляду заявок не пізніше ніж за 4 дні до дати проведення тренінгу.

 
Заявки на тренінг приймаються до 23 травня 2008 року.
Детальнішу інформацію про тренінг можна отримати за тел.: 8 096 285 95. Контактна особа – Олександр Воротілов.
 
Проект ВПС НМПУ «Доступ до джерел офіційної інформації – місцевим журналістам та редакціям місцевих ЗМІ України» має за мету підвищити рівень доступу українських журналістів до офіційної інформації та покращити якість роботи журналістів на місцевому рівні при висвітленні роботи органів державної влади у 8 областях України. Для цього у кожному із 8 обласних центрів, залучених до виконання проекту, буде проведено дводенний тренінг та круглий стіл з питань доступу до офіційних джерел інформації, будуть розроблятися та поширюватися інформаційні матеріали, методичні рекомендації для журналістів, редакцій місцевих ЗМІ, місцевих органів влади, громадських організацій, які працюють у сфері ЗМІ, тощо.
 
Проведення даного тренінгу стало можливим завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Корпорації Виклики Тисячоліття (МСС) та Менеджмент Сістемс Інтернешнл (MSI).
 
Зміст матеріалів тренінгу є виключно відповідальністю Всеукраїнської професійної спілки «Незалежна медіа-профспілка України» та не обов’язково відображає погляди USAID, МСС, MSI та уряду США.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8172
Теги:
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
otar
5823 дн. тому
Читайте журнал "Український тиждень" (якщо до вас не доходить паперовий - сайт http://www.ut.net.ua/ ), там журналістські матеріали Гузя щотижня.
Вопрос
5823 дн. тому
Чему может научить молодых журналистов Запорожья днепродзержинец Гузь, который сам писал свой последний журналистский материал (не путать со всевозможными воззваниями) лет 10 назад? Только ездят по стране и долларовые гранты отрабатывают для отчетности. Тьфу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду