Двотижневий тренінг у Лондоні: конкурс серед журналістів

26 Квітня 2005
734
26 Квітня 2005
18:29

Двотижневий тренінг у Лондоні: конкурс серед журналістів

734
Двотижневий тренінг у Лондоні: конкурс серед журналістів
Вшановуючи пам’ять телеоператора Ройтерс Тараса Процюка, благочинна організація Ройтерс Фаундейшн має намір запросити українського журналіста на двотижневий тренінг до Лондона. Учасника семінару обере комісія, до складу якої увійдуть представники провідних українських та британських ЗМІ, передає УНІАН.

Ройтерс Фаундейшн бере на себе всі витрати, пов’язані з навчанням, проїздом та проживанням у Лондоні.

Нагадаємо, що Тарас Процюк загинув 8 квітня 2003 року в Іраку. Американський танк випустив снаряд у репортера, який з балкону готелю Палестина знімав рух військової техніки вулицями Багдада. Його запам’ятали як професіонала, який твердо дотримувався в своїй роботі Ройтеровських засад точночті, об’єктивності та неупередженності. Він був також чудовим товаришем для багатьох журналістів в Україні і по всьому світі.

Цього разу конкурс буде проводитися серед журналістів, які пишуть для друкованих ЗМІ, інформаційних агенств, інтернет видань.

Кандидати повинні вільно володіти англійської мовою та бути відданими кар’єрі журналіста на Україні.

Для отримання анкет для участі в конкурсі прохання звертатися в представництво Ройтерс в Києві (вул.Б.Хмельницького, 8/16) до Наталії Предтеченської (E-mail: natalia.predtechenskaya@reuters.com; tel.+8.044.2449156/7/8; fax:+8.044.2449159).

Кандидати повинні надати заповнені анкети та зразки своїх робіт, що друковались в ЗМІ до 01 червня цього року.

Джо Вейер, Менеджер проектів Ройтерс Фаундейшн
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
734
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду