4-5 квітня в Черкасах - тренінг «Як висвітлювати права пацієнтів»

26 Березня 2008
2674
26 Березня 2008
12:34

4-5 квітня в Черкасах - тренінг «Як висвітлювати права пацієнтів»

2674
4-5 квітня в Черкасах - тренінг «Як висвітлювати права пацієнтів»

Академія Української Преси за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку та Міжнародного фонду «Відродження» запрошує взяти участь в тренінгу «Як висвітлювати права пацієнтів», який відбудеться 4-5 квітня в м. Черкаси.

 

В рамках проекту також передбачається здійснення та оприлюднення актуальних журналістських розслідувань з порушень прав найбільш вразливих груп пацієнтів, формування сприятливої громадської думки через проведення інформаційної кампанії з пропагування, популяризації прогресивних підходів та ініціатив з метою привернення уваги українського суспільства до актуальних проблем з правами пацієнтів.

 

Тренери:

Оксана Волошенюк, сертифікований тренер IREX Promedia, Виконавчий директор Академії Української преси, Радник Міжнародної програми зі зменшення шкоди Інституту Відкритого Суспільства-Нью Йорк.

Людмила Солоп, правник, керівник юридичного департаменту Всеукраїнської Ради захисту прав та безпеки пацієнтів.

Денис Полтавець, експерт з проблематики громадського здоров’я, лікар-психотерапевт вищої категорії, Виконавчий директор Відкритого Інституту Громадського Здоров’я, Старший радник ООН.

 

Учасники, які успішно пройшли тренінг, будуть запрошені до подальшої участі в проекті, який передбачає стажування, отримання консультаційної та юридичної підтримки під час безпосереднього здійснення розслідувань.

 

Всі витрати, пов’язані з участю в тренінговій програмі (проживання, перебування, харчування), АУП бере на себе.

 

До участі в тренінгу запрошуються журналісти з Черкаської, Полтавської, Кіровоградської, Вінницької областей.

 

Останній день подання заявок-анкет 2 квітня 2008 року.

 

Заявки слід надсилати на адресу: oksana@aup.com.ua

З питаннями можна звертатись до Оксани Волошенюк, Академія Української Преси за тел. (8044) 4409535, 80505599555 або oksana @aup.com.ua

 

В додатку:

Анкета учасника

Попередня програма тренінгу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2674
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду