26 лютого пройде семінар «Технології відеовиробництва і трансляції спортивного контенту у форматі HD. Все для зйомки: камера, звук, світло»

22 Лютого 2008
14958
22 Лютого 2008
10:44

26 лютого пройде семінар «Технології відеовиробництва і трансляції спортивного контенту у форматі HD. Все для зйомки: камера, звук, світло»

14958
26 лютого пройде семінар «Технології відеовиробництва і трансляції спортивного контенту у форматі HD. Все для зйомки: камера, звук, світло»
У зв'язку з проведенням в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 і організацією спеціальних заходів, спрямованих на створення необхідних умов для організації і проведення чемпіонату, а також враховуючи значущість цієї події для економіки держави, Асоціація «ІКТ-маркетинг» (ІКТМ), Міжнародна Громадська Організація «Інтерньюз-Україна» (Інтерньюз-Україна) і Концерн радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (Концерн РРТ) об'єднали зусилля та ініціювали міжнародний проект «Комплексна програма науково-практичних заходів, спрямованих на підготовку інформаційного висвітлення фінальної частини чемпіонату по футболу Євро-2012 (Україна – Польща). 

Мета проекту: представити вітчизняним мовникам, продакшн-студіям і провайдерам програмних послуг кращі технології і передовий зарубіжний досвід виробництва і трансляції контенту для цифрового телерадіомовлення (у тому числі для телебачення високої чіткості), допомогти у виробленні оптимальних стратегій і плану роботи. 

Організатори: Асоціація «ІКТ-маркетинг», Міжнародна Громадська Організація «Інтерньюз-Україна», Концерн радіомовлення, радіозв'язку і телебачення. 

Підтримка: EEBC Telecom & Broadcasting: Східно-європейськая виставка і конференція з телекомунікацій і телерадіомовлення. 

Генеральний інформаційний спонсор: журнал «ТБ -Технології». 

Тривалість комплексної програми: протягом 2008-2012 рр 

Першим етапом цього проекту є семінар «Технології відеовиробництва і трансляції спортивного контенту у форматі HD. Все для зйомки: камера, звук, світло» в рамках комплексної програми по підготовці до інформаційного висвітлення ЄВРО 2012 

Дата проведення: 26 лютого 2008 року

Місце проведення: Київ, вул. Ризька,15 

Програма семінару

I. Презентаційний блок (представники вендорів проводять презентації по устаткуванню і рішенням).

1. Сучасне операторське устаткування.

2. Відеокамери і камкодери для зйомки спортивних подій (у тому числі у форматі HD).

3. Накамерне та репортажне світло.

4. Звукові комплекси і системи озвучування (об'ємний звук) при виробництві і трансляції спортивних телепрограм.

  

II. Майстерня (фахівець-практик розповідає про свій досвід; демонстрація роботи з устаткуванням).

1. Практичні уроки роботи оператора з камкодерами.

2. Практичні уроки роботи звукорежисера.

3. Робота коментаторів.

 

III. Аналітичний блок (експерти роблять висновки, дають порівняльний аналіз можливостей представленого устаткування і рішень).

 

Участь у семінарі тільки за попередньою реєстрацією.

Кількість місць обмежена.

 

Реєстрація:

Заповніть нижче наведену реєстраційну анкету та надішліть її до 18.00 24 лютого координатору проекту Альоні Кузнецовій на електронну адресу akuznetsova@internews.ua , або по факсу 8(044) 458-44-40, 501-92-03, моб.тел 8(096) 686 46 22

 

Варіант I

Реєстраційна анкета

Назва організації

ПІБ учасника (прізвище, ім'я, по батькові)

Місто

Посада

Номер Вашого мобільного телефону

Ваша електронна адреса (e-mail)

Номер телефону, факсу організації

 

Варіант II

Он-лайн заявка на сайті Інтерньюз-Україна

 

Анкети приймаються до 18.00 24 лютого 2008 року!

 

За додатковою інформацією можна звертатись до Альони Кузнецової за телефонами: 8 (044) 458-44-40, 501-92-03, 8 (096) 686-46-22, електронна адреса: akuznetsova@internews.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14958
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ICTM
5931 дн. тому
В анонсе ошибка - семинар платный. Для уточнения условий участия, пожалуйста, звоните (044) 501 02 09.
HD
5931 дн. тому
Панове, цього тижня світ відмовився від формату HD DVD. Голівудські компанії скасовують контракти. А Україна влетіла в копійочку, особливо напередодні Євро-2012.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду