detector.media
26.03.2008 12:34
4-5 квітня в Черкасах - тренінг «Як висвітлювати права пацієнтів»

Академія Української Преси за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку та Міжнародного фонду «Відродження» запрошує взяти участь в тренінгу «Як висвітлювати права пацієнтів», який відбудеться 4-5 квітня в м. Черкаси.

 

В рамках проекту також передбачається здійснення та оприлюднення актуальних журналістських розслідувань з порушень прав найбільш вразливих груп пацієнтів, формування сприятливої громадської думки через проведення інформаційної кампанії з пропагування, популяризації прогресивних підходів та ініціатив з метою привернення уваги українського суспільства до актуальних проблем з правами пацієнтів.

 

Тренери:

Оксана Волошенюк, сертифікований тренер IREX Promedia, Виконавчий директор Академії Української преси, Радник Міжнародної програми зі зменшення шкоди Інституту Відкритого Суспільства-Нью Йорк.

Людмила Солоп, правник, керівник юридичного департаменту Всеукраїнської Ради захисту прав та безпеки пацієнтів.

Денис Полтавець, експерт з проблематики громадського здоров’я, лікар-психотерапевт вищої категорії, Виконавчий директор Відкритого Інституту Громадського Здоров’я, Старший радник ООН.

 

Учасники, які успішно пройшли тренінг, будуть запрошені до подальшої участі в проекті, який передбачає стажування, отримання консультаційної та юридичної підтримки під час безпосереднього здійснення розслідувань.

 

Всі витрати, пов’язані з участю в тренінговій програмі (проживання, перебування, харчування), АУП бере на себе.

 

До участі в тренінгу запрошуються журналісти з Черкаської, Полтавської, Кіровоградської, Вінницької областей.

 

Останній день подання заявок-анкет 2 квітня 2008 року.

 

Заявки слід надсилати на адресу: oksana@aup.com.ua

З питаннями можна звертатись до Оксани Волошенюк, Академія Української Преси за тел. (8044) 4409535, 80505599555 або oksana @aup.com.ua

 

В додатку:

Анкета учасника

Попередня програма тренінгу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY