АМКУ дав дозвіл компанії Фірташа на купівлю групи «Інтер»

18 Лютого 2013
7266
18 Лютого 2013
18:28

АМКУ дав дозвіл компанії Фірташа на купівлю групи «Інтер»

7266
АМКУ дав дозвіл компанії Фірташа на купівлю групи «Інтер»

Антимонопольний комітет України надав дозвіл компанії GDF Media Limited (м. Нікосія, Кіпр) на придбання акцій компанії Inter Media Group Limited (м. Нікосія, Кіпр), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління компанії. Відповідне повідомлення оприлюднено на сайті АМКУ.

 

Нагадаємо, 1 лютого було оголошено, що компанія K.H. Media Limited Валерія Хорошковського уклала угоду з продажу 100% акцій компанії Inter Media Group Limited компанії GDF Media Limited Дмитра Фірташа, виходячи з оціночної вартості $ 2,5 млрд.

 

7 лютого стало відомо, що Сергій Льовочкін стане партнером Дмитра Фірташа в купівлі медіагрупи «Інтер». Пану Льовочкіну належатиме частка 20%, яку він передасть в управління GDF Media Limited. Мажоритарним акціонером буде компанія Дмитра Фірташа.

 

14 лютого загальні збори акціонерів ПрАТ «Телеканал "Інтер"» прийняли рішення про одержання кредиту в банку «Надра» на суму 735 млн 241 тис. 41 грн на два роки під 11% річних «для поповнення обігових коштів та інших платежів, пов'язаних з веденням операційної діяльності підприємства». Договір кредиту було підписано ще 30 січня, того ж дня отримано перший транш на суму 172 млн 413 тис. 405 грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7266
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду