«Інтер» отримає в банку «Надра» кредит на 735 млн грн

15 Лютого 2013
8807
15 Лютого 2013
00:12

«Інтер» отримає в банку «Надра» кредит на 735 млн грн

8807
«Інтер» отримає в банку «Надра» кредит на 735 млн грн

14 лютого загальні збори акціонерів ПрАТ «Телеканал "Інтер"» прийняли рішення про одержання кредиту в ПАТ «Комерційний банк "Надра"» на суму 735 млн 241 тис. 41 грн. Відповідна інформацій оприлюднена акціонерним товариством 15 лютого в загальнодоступній інформаційній базі Держкомісії з цінних паперів і фондового ринку.

 

Договір кредиту підписано 30 січня, вид кредиту - надання відновлювальної кредитної лінії з траншевим режимом кредитування.

 

Кредит укладено строком на два роки під 11% річних. В забезпечення кредиту надано в заставу майнові права за договором банківського вкладу.

 

30 січня було відкрито кредитну лінію й отримано перший транш на суму 172 млн 413 тис. 405 грн (23,45% до загального розміру кредиту).

 

Співвідношення суми кредиту до вартості активів на початок звітного року - 112,5%, вартість чистих активів емітента, розрахованих на початок року - 213 млн 287 тис. грн.

 

«Кредитна лінія надається для поповнення обігових коштів та інших платежів, пов'язаних з веденням операційної діяльності підприємства», - йдеться в повідомленні.

 

Мажоритарним акціонером банку «Надра», як і телеканалу «Інтер» є Дмитро Фірташ.

 

Нагадаємо, 1 лютого було оголошено, що компанія K.H. Media Limited Валерія Хорошковського уклала угоду з продажу 100% акцій компанії Inter Media Group Limited компанії GDF Media Limited Дмитра Фірташа, виходячи з оціночної вартості $ 2,5 млрд.

 

7 лютого стало відомо, що Сергій Льовочкін стане партнером Дмитра Фірташа в купівлі медіагрупи «Інтер». Пану Льовочкіну належатиме частка 20%, яку він передасть в управління GDF Media Limited. Мажоритарним акціонером буде компанія Дмитра Фірташа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8807
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лафа Ганновна
4107 дн. тому
Почалооооося! Ура! Хай живе ДееФГе!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду