«ТойХтоПройшовКрізьВогонь» транслювався на Першому без субтитрів (ОНОВЛЕНО)

16 Лютого 2013
5934
16 Лютого 2013
19:13

«ТойХтоПройшовКрізьВогонь» транслювався на Першому без субтитрів (ОНОВЛЕНО)

5934
«ТойХтоПройшовКрізьВогонь» транслювався на Першому без субтитрів (ОНОВЛЕНО)
У суботу, 16 лютого, на Першому національному відбулася телепрем`єра фільму Михайла Іллєнка «ТойХтоПройшовКрізьВогонь». Кіно з іншомовними діалогами транслювали без субтитрів, відтак переклад глядачам був недоступний. 

У коментарях «Телекритиці Михайло Іллєнко сказав, що шокований. «Цього просто не може бути!», - емоційно відреагував режисер.
 
З продюсером картини Володимиром Філіповим, який вів переговори щодо умов показу фільму «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» на Першому національному, зв`язатися наразі не вдалося. 
 
Повторний телепоказ картини в неділю, 17 лютого, о 19.00 пройшов із субтритрами.
 
Як повідомив «Телекритиці» глядач Першого національного із Дніпропетровська, 16 лютого о 12.35 він не мав можливості переглянути «ТойХтоПройшовКрізьВогонь», оскільки замість цього фільму транслювалася стрічка «Сватання на Гончарівці». «Детектор медіа» перевірить цю інформацію. 
 
Нагадаємо, «ТойХтоПройшовКрізьВогонь»  відзначено на кінофестивалях в Україні, Росії і США. Картина здобула приз у номінації «Найкращий повнометражний фільм» XXI Міжнародного кінофоруму «Золотий Витязь», та диплом «За найкращу чоловічу роль другого плану» (Олексій Колесник). За підсумками XV Бердянського міжнародного кінофестивалю фільм став лауреатом у номінаціях «Найкраща чоловіча роль другого плану» (Віктор Андрієнко), «Найкраща жіноча роль» (Ольга Гришина) та «Найкраща епізодична роль» (Олександр Ігнатуша). На нью-йоркському «Кінофесті NYC» стрічка здобула «Приз глядацьких симпатій».
 
Фільм Михайла Іллєнка був представлений на двох впливових світових кіноринках - Європейському фільм маркеті (EFM) та Кіноринку в Каннах.
 
В український кінопрокат стрічка вийшла 19 січня 2012 року.   
 
Інна Долженкова для «Детектор медіа» 
 


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5934
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
глядач
4085 дн. тому
Вообще-то, показ этого творения уже был на 1+1, так что никакая это не премьера!
Газетний
4085 дн. тому
Читач, бажаю тобі бути таким же "тупим". Це була б особлива супер-кваліфікація. Зараз рідко хто з новітніх журн. так логічно, грамотно викладає думки як Інна Долженкова. Всі її матеріали -зразки для "подражания" (може буде зрозуміліше "читачеві"). А це просто репліка з приводу і не більше. За нею аж ніяк не можна так злобно судити судити про рівень автора... Але ж, очевидно, це не читач, а "читатель", тому то...
Виталий
4086 дн. тому
Фильм действительно шел без субтитров, русская речь не в счет, там были момент на английском языке и действительно там не было субтитрования.
Читач
4087 дн. тому
Долженкова как всегда радует своей тупостью. Так фильм шел без субтитров? Или он вообще не шел, а вместо него шло Сватание...? Или же он везде шел без субтитров и только у одного другана Долженковой он вообще не шел? Короче, радует меня такая Телекритика.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду