detector.media
16.02.2013 19:13
«ТойХтоПройшовКрізьВогонь» транслювався на Першому без субтитрів (ОНОВЛЕНО)
У суботу, 16 лютого, на Першому національному відбулася телепрем`єра фільму Михайла Іллєнка «ТойХтоПройшовКрізьВогонь». Кіно з іншомовними діалогами транслювали без субтитрів, відтак переклад глядачам був недоступний. 

У коментарях «Телекритиці Михайло Іллєнко сказав, що шокований. «Цього просто не може бути!», - емоційно відреагував режисер.
 
З продюсером картини Володимиром Філіповим, який вів переговори щодо умов показу фільму «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» на Першому національному, зв`язатися наразі не вдалося. 
 
Повторний телепоказ картини в неділю, 17 лютого, о 19.00 пройшов із субтритрами.
 
Як повідомив «Телекритиці» глядач Першого національного із Дніпропетровська, 16 лютого о 12.35 він не мав можливості переглянути «ТойХтоПройшовКрізьВогонь», оскільки замість цього фільму транслювалася стрічка «Сватання на Гончарівці». «Детектор медіа» перевірить цю інформацію. 
 
Нагадаємо, «ТойХтоПройшовКрізьВогонь»  відзначено на кінофестивалях в Україні, Росії і США. Картина здобула приз у номінації «Найкращий повнометражний фільм» XXI Міжнародного кінофоруму «Золотий Витязь», та диплом «За найкращу чоловічу роль другого плану» (Олексій Колесник). За підсумками XV Бердянського міжнародного кінофестивалю фільм став лауреатом у номінаціях «Найкраща чоловіча роль другого плану» (Віктор Андрієнко), «Найкраща жіноча роль» (Ольга Гришина) та «Найкраща епізодична роль» (Олександр Ігнатуша). На нью-йоркському «Кінофесті NYC» стрічка здобула «Приз глядацьких симпатій».
 
Фільм Михайла Іллєнка був представлений на двох впливових світових кіноринках - Європейському фільм маркеті (EFM) та Кіноринку в Каннах.
 
В український кінопрокат стрічка вийшла 19 січня 2012 року.   
 
Інна Долженкова для «Детектор медіа» 
 


detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY