Колишній журналіст газети «Експрес» поскаржився у прокуратуру на Ігоря Починка

14 Лютого 2013
5630
14 Лютого 2013
13:09

Колишній журналіст газети «Експрес» поскаржився у прокуратуру на Ігоря Починка

5630
Колишній журналіст газети «Експрес» поскаржився у прокуратуру на Ігоря Починка

Колишній співробітник газети «Експрес» Тарас Зозулінський  звернувся до прокуратури франківського району міста Львова з заявою про невиплату заробітної плати керівником видання - Ігорем Починком. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-секретар прокуратури Львівської області Мар'яна Гайовська.

 

За її словами, у заяві йдеться про  невиплату зарплати за період з листопада 2012 по лютий 2013 року.

 

«Прокуратура внесла відомості про  цю заяву до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань. І за підслідністю відправила заяву до органів внутрішніх справ, які  й проводитимуть розслідування», - зазначила пані Гайовська.

 

Ігор Починок у коментарі «Детектор медіа» сказав, що ця інформація не відповідає дійсності. За його словами, Тарас Зозулінський працював у газеті «Експрес» з грудня 2012 року на випробувальному терміні, однак 4 лютого написав заяву на звільнення за власним бажанням.

 

«У заяві йшла мова про те, що у нього  паралізована матір, також минулого тижня госпіталізували батька у лікарню. Тому він просить звільнити його за власним бажанням через те, що він не може виконувати обов'язки журналіста і працювати журналістом. Редакція не могла не піти йому назустріч і не виконати його побажання», - сказав він.


Також пан Починок додав, що  йому нічого не відомо про заяву, подану журналістом у прокуратуру: «Я не займаюсь виплатами, але наскільки я знаю, усі виплати у нас відбуваються регулярно, без затримок, тому ця інформація не відповідає дійсності».

 

«Детектор медіа» намагається отримати коментар у Тараса Зозулінського, однак наразі зв'язатись з ним не вдалось.

 

Нагадаємо, 6 січня кореспондент  газети «Експрес» Тарас Зозулінський знайшов у своєму домашньому одязі автономний прослуховуючий пристрій. Журналіст  та редакція газети подали заяви та повідомлення про злочин до Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області, ГУМВС України у Львівській області, Прокуратури Львівської області та Управління Служби Безпеки у Львівській області.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5630
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду