detector.media
14.02.2013 13:09
Колишній журналіст газети «Експрес» поскаржився у прокуратуру на Ігоря Починка

Колишній співробітник газети «Експрес» Тарас Зозулінський  звернувся до прокуратури франківського району міста Львова з заявою про невиплату заробітної плати керівником видання - Ігорем Починком. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-секретар прокуратури Львівської області Мар'яна Гайовська.

 

За її словами, у заяві йдеться про  невиплату зарплати за період з листопада 2012 по лютий 2013 року.

 

«Прокуратура внесла відомості про  цю заяву до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань. І за підслідністю відправила заяву до органів внутрішніх справ, які  й проводитимуть розслідування», - зазначила пані Гайовська.

 

Ігор Починок у коментарі «Детектор медіа» сказав, що ця інформація не відповідає дійсності. За його словами, Тарас Зозулінський працював у газеті «Експрес» з грудня 2012 року на випробувальному терміні, однак 4 лютого написав заяву на звільнення за власним бажанням.

 

«У заяві йшла мова про те, що у нього  паралізована матір, також минулого тижня госпіталізували батька у лікарню. Тому він просить звільнити його за власним бажанням через те, що він не може виконувати обов'язки журналіста і працювати журналістом. Редакція не могла не піти йому назустріч і не виконати його побажання», - сказав він.


Також пан Починок додав, що  йому нічого не відомо про заяву, подану журналістом у прокуратуру: «Я не займаюсь виплатами, але наскільки я знаю, усі виплати у нас відбуваються регулярно, без затримок, тому ця інформація не відповідає дійсності».

 

«Детектор медіа» намагається отримати коментар у Тараса Зозулінського, однак наразі зв'язатись з ним не вдалось.

 

Нагадаємо, 6 січня кореспондент  газети «Експрес» Тарас Зозулінський знайшов у своєму домашньому одязі автономний прослуховуючий пристрій. Журналіст  та редакція газети подали заяви та повідомлення про злочин до Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області, ГУМВС України у Львівській області, Прокуратури Львівської області та Управління Служби Безпеки у Львівській області.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY