«2+2» транслюватиме матчі «Динамо» та «Дніпра» в Лізі Європи

8 Лютого 2013
4773
8 Лютого 2013
14:10

«2+2» транслюватиме матчі «Динамо» та «Дніпра» в Лізі Європи

4773
«2+2» транслюватиме матчі «Динамо» та «Дніпра» в Лізі Європи

Телеканал «2+2» транслюватиме в прямому ефірі матчі українських футбольних клубів «Динамо» (Київ) та «Дніпро» («Дніпропетровськ») у Лізі Європи. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

14 лютого «Динамо» проведе свій перший матч у Лізі Європи проти «Бордо». Минулого року команда Блохіна кваліфікувалися до 1/16 Ліги Європи з 3 місця в групі Ліги чемпіонів. Матч пройде у Києві на НСК «Олімпійському», а пряму трансляцію о 19:40 забезпечить телеканал «2+2».

 

У той же день о 22:00 за київський часом свій перший євроматч на виїзді зіграє «Дніпро» проти «Базеля». Швейцарці торік грали у плей-офф Ліги чемпіонів. Для обох команд це буде перша зустріч у рамках європейських турнірів. Пряма трансляція матчу вийде в ефірі «2+2» о 21:55.

 

Нагадаємо, медіахолдинги «1+1 медіа» та «Медіа Група Україна» придбали права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА на період 2012-2015 роки. Матчі розподілені між медіагрупами в паритетному співвідношенні 50/50 і виходять на телеканалах «1+1», «Україна», «2+2», «Футбол» і «Футбол+».

 

Восени «2+2» транслював всі матчі «Динамо» в Лізі чемпіонів УЄФА.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4773
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду